Bolha?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Enkrat sem ze opozarjal da je bolhina politika k prefirira trgovine zgresene ker se vidi da hocejo samo denar od oglasov,to se je zgodilo po zadnji prenovi strani in skoz naprej mecejo da si odpres trgovino,kao da to bo folk bolj resno jemal(to bo to),recimo navadnemu smrtniku se slike ne prikazejo za artikel.

No tokrat so zacel z novo sceno.
Citat:
Pozdravljeni,

po novem so postali plačljivi oglasi v rubrikah kmetijstvo, gradnje in
turizem.

In tako dalje v propad,medtem ko se je salomon spametoval in dal oglase free.

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Jaz tudi vse manj uporabljam bolho, ker je total nepregledna. Najprej ti vrže 2345 "novih" oglasov trgovin naprej, potem pqa pride mogoče kakšen uporaben oglas za rabljeno stvar. Ok saj obstaja iskanje, pa vseeno. Mislim da potrebujemo en vredu portal izključno za rabljene stvari, ker po spletnih trgovinah in po www.ceneje.si zna vsak brskati.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ja, mene so že fehtarili, da bi jim plačeval okoli 30 EUR/mesec za oglaševanje, pa sem jim 20 minut razlagal, da so njihove strani (ki zadevajo mene) popolnoma zgrešeno narejene, nepregledne, skoraj neuporabne (z argumenti), pa so vztrajali kako so krasne. Saj nekatere stvari so v redu, vse pa ne. Neumno se mi pa je zdelo, ko so rekli, da bodo postali vodilni na vseh področjih, ki jih pokrivajo
hysterical-1.gif

aja, pa še to, kar se mi zdi da tudi vaju moti: odpreš podrubriko in ne glede na starost oglasa imaš najprej trgovine in ne zasebne ponudbe. Mislim, da pohlep ne pelje daleč...
Včasih sem jo imel precej raje, sploh ta staro.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
bolha se je totalno pokvarila, kar sem napovedoval že nekaj časa nazaj

začelo se je pa z trgovinami in tako naprej do ----

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ah, zdaj mi je šele jasno, zakaj ni šel en oglas skozi
shocked-1.gif

Pa sm brskal pa mi ni blo nič jasno
rolleyes-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
sem zadnjič po dolgem času pogledal salomon in se mi zdi da se vračajo v dobre stare čase, bolho pa bo pohlep 100% pokopal

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nekaj se sigurno dogaja z Bolho - vedno sem imel gor enih 5 stvari in so šle v roku max 1 mesec, zdaj prodajam ene stvari že 2 meseca, pa niti enega klica
tongue-1.gif
(Pa nimam pretiranih cen, vedno dam med najnižjimi med vsemi enakimi izdelki).

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.340
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nekaj se sigurno dogaja z Bolho - vedno sem imel gor enih 5 stvari in so šle v roku max 1 mesec, zdaj prodajam ene stvari že 2 meseca, pa niti enega klica
tongue-1.gif

Sm mislu da sm edini s takim problemom...

Bolha se čist pokvarila odkar so jo prenovili.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
od takrat ko so ugotovili da bo jih tak sistem pripeljal v propad
smirk-1.gif
saj je logično, zakaj bi plačeval, če pa imaš podobne strani z oglasi zastojn

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Sej če oglase razporediš po ceni ali starosti potem nimaš najprej trgovin.

Ma ni čist tako. Če daš "novejši naprej", ti najprej vrže ven vse trgovine(čas do poteka - neomejeno), potem pa šele zasebno ponudbo. Probaj.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
tongue-1.gif
10 dni imam gor nekaj. Niti enega maila ali klica
frown-1.gif

Očitno treba na salomon prešaltat. Hvala za tole temo!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Na www.salomon.si je že nekaj časa brezplačen ogled oglasov.

Glej ga zlomka, od kdaj pa ti spet izpiše tel. številke prodajalcev? Do nedavnega si moral plačati za ogled tel. kolikor stane tiskan izvod...

17758-icon_confused.gif

Zdaj je to free. Plačat moraš edino, če želiš, da se ti miška, ki razlaga kaj vse je na novo, sleče.