Bolha.com (nesmrtna) - obnova več oglasov

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
V mailu so napisali nekaj, kot da je pod Moja Bolha možno več (potečenih) oglasov naenkrat obnoviti.

Ampak ne gre, ni take opcije. Vsaj za videt ni.

Prej je to bilo možno narediti.
Je še kje tisti stari interfejs, kateri je nekdo tu objavil?

Stvar je, da ima nekdo veliko oglasov in ko potečejo, treba vsako posebej obnavljati.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
V mailu so napisali nekaj, kot da je pod Moja Bolha možno več (potečenih) oglasov naenkrat obnoviti.

Ampak ne gre, ni take opcije. Vsaj za videt ni.

Prej je to bilo možno narediti.
Je še kje tisti stari interfejs, kateri je nekdo tu objavil?

Stvar je, da ima nekdo veliko oglasov in ko potečejo, treba vsako posebej obnavljati.

Jaz enostavno kliknem na "oznaci/odznaci" in "vse deaktivirane" ter nato "shrani" ...

20100405-bsspamgh4wk9rywmba62wg5bew.jpg

20100405-k5ybcb19rww6ajxn9aqhix8a58.jpg

Ce je to pretezko, pa si je treba najeti enega studenta, da to naredi
evil.gif

P.S.: Ni mi cisto jasno, kaj dela ta post v podforumu "Telefonija, TV in internet" ... Jaz bi rekel, da sodi prej v racunalnistvo

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A tam imaš obkroženo "Obnovi" ?
Tega meni ni kazalo.

Kam pa bi ti to dal? Pod hardver? Softver? Meni zgleda bolj kot "internet".

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Polje "Obnovi" se odkljuka, ko oznacim polje "oznaci/odznaci vse oglase" ...

Jaz bi dal pod softver ... ker v bistvu ima veze z internetom samo toliko, da je pac spletna stran... Vprasanje pa je popolnoma softversko
grims-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Mislim, da moznosti za obkljukati in obnoviti vec oglasov hkrati ni v primeru, da gre za avkcijo - tam ostane samo opcija, da vsakega posebej das "popraviti" in nato shranis. Prav tako je pri avkciji nemogoce spremeniti izklicno (in morebitno pridrzano) ceno, ce obnavljas oglas. :\
Starega vmesnika pa menda ni vec na voljo.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Hehe, ja, včasih je celo delovalo, če si imel avkcijo (pa ne mislim softwersko, ampak "v" folku). Čeprav je tudi sama postavitev/obnova oglasa vprašljiva, ker me je do sedaj še čisto vsak vprašal, če je artikel še na voljo. Najbolje, da bi kar avtomatsko neskončno obnavljanje vključili.
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Casovna omejitev je kar prav da je... Ze tako je na bolhi ogromno "smeti" ... na tak nacin bi jih bilo se vec.... ker folk enostavno "pozabi" izbrisati oglas, ko zadevo proda...

Ce je toliko "len" oz. "zanikrn", da se mu ne ljubi niti podaljsat oglasa, ce zadeve se ni prodal, potem je vseeno, ce sploh ne uproablja bolhe
smile-1.gif
...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Jaz jih vedno pobrisem, ko ni vec aktualno. Obstaja pa se ena nova "funkcionalnost" in sicer ko gre oglas samodejno med "prodane" (ce je npr. dosezena pridrzana cena pri avkciji), bo tam ostal za vekomaj in se ga ne bo dalo pobrisati. Ce se kupec ne javi, bos moral tak oglas ponovno vnesti kot novega, ker tudi obnova ni mogoca, kot je bilo to vcasih.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(da ne bo še ena tema o bolhi...)

A menjava emaila deluje?

Če v osebnih podatkih začnem tipkati novi email naslov, se spremeni celotna stran, na koncu pove v dialogu, da je potrebno uporabit novo geslo, ki se pošlje na email, a po 15 minutah ni še nobenga emaila.

Zanimivo, da potem vseeno lahko še dalje ostanem prijavljen, v bistvu se lahko z drugega PC-ja na sveže prijavim.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Enak problem tukaj...sploh ni efekta, če hočem spremeniti email.

je komu uspelo, kako?