Bo sploh kdaj konec tega kretenizma?

Na POP TV jeseni prihaja druga sezona resničnostnega šova v naravi Kmetija, ko se bodo novi junaki borili za bogato nagrado 50 tisoč evrov.

juhuhubruhuhu
priden.gif

Lahko bi dali še tako kot nacionalka - oddaje katere nihče ne gleda ali pa kakšen Jerry Springer maraton, Oprah oddaje iz leta 90' in EP v hitrostnem balinanju, morda kakšen celovečerec o turških nizkoraslih močežavških špužajnarjih.

In program bi bil res popoln
aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
BMK, ne gledam teh sranj.
cheer.gif

Že če se kdo v moji bližini pogovarja o tem dobim popizditis.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Ne glej in tega zate ne bo. Če bo pa veliko ljudi tako delalo, pa tudi v resnici ne bo več na sporedu. Bolj se po raznih medijih govori o tem (tudi če pretežno negativno - nima veze) za to, več jih zija in bolje se stvar prodaja.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja mene tudi taki in onaki kao "resničnostni šovi" psihirajo in se mi zdijo totalno primitivni podn od podna...za ljudi ki pa to gledajo pa tak nimam besede, da bi na alter pasala
smile-1.gif

Samo morma priznat, da kljub totalnemu kretenizmu to dosti in vse več ljudi gleda...
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
men grejo tud te oddaje na živce! ampak očitno več ko je negativnega mnenja bolj laufajo! sej če gledaš 10 ljudi, jih to gleda le 1-2... se pravi slab procent! Sam zgleda da ni važno, kakšno je mnenje, samo da je...........

Bi pa z veseljem ukinil take oddajo!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Enkrat bo tovrstnih oddaj konec, ja ... saj enkrat, enkrat nekoč, bo tudi sonce ugasnilo
evil.gif

Noker

Pomoje kar malce več ljudi to gleda. Glede na to, da na vsakem koraku poslušam ljudi, ki se pogovarjajo o raznih reality showih ne vem več kaj naj si mislim. Je folk tako omejen, zdolgočasen, dejansko ni boljšega programa ali je stvar zelo zanimiva. Ne razumem, kako bi lahko bilo slednje.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Predvidevam, da bo tega konec, ko bo nekdo nekoga ubil in bo šel (upam) kdo od šefov v zapor
jezen.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej če gledaš 10 ljudi, jih to gleda le 1-2... se pravi slab procent!
selfowned22ij.jpg

Mogoče titula Jurij Vega?
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
grin1.gif

ja a, vas moti beseda "procent" (ednina), sej ni mišljeno kot 1%, ampak le kot %, koliko, si pa sami predstavljate in računaljte! sej vem da 2 od 10 ni 1%...
wink-1.gif

bom popravil...

2 od 10 gledata... to je 20% gledanost...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
iskreno, mene pa te šovi ne motijo.

zakaj?

Kmetija mi je bila kar okej, sicer nisem imel časa redno spremljat, vendar pa imam dvojno korist. fotkam odletele, plus na medijsko sceno prihajajo novi obrazi... ta starih sm pa že pošten sit... skoz ene in iste face...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
grin1.gif

ja a, vas moti beseda "procent" (ednina), sej ni mišljeno kot 1%, ampak le kot %, koliko, si pa sami predstavljate in računaljte! sej vem da 2 od 10 ni 1%...
wink-1.gif

bom popravil...

2 od 10 gledata... to je 20% gledanost...
grims-1.gif
kaj se zdaj vadiš..priznaj da imaš iq 20, pa da rad gledaš resničnostne šove
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Predvidevam, da bo tega konec, ko bo nekdo nekoga ubil in bo šel (upam) kdo od šefov v zapor
jezen.gif

Pajceki, zajci, kure in ostala živina že trepeta... Who's next?!?!?!?!?

Bojo pa svoja življenja darovali v "znanstvene namene" izobraževanja mestnih deklic, ki mislijo da so krave vijoličaste, da vsako jajce lahko daš na sonce in dobiš piščančka, pa da hamburgerji v mekdonaldsu rastejo
aplauz.gif

Kdo gleda? Jaz ponavadi blodim po netu, v ozadju pa se rola TV... in če se rola ravno BB pač to nekako "gledaam" čeprav v bistvu surfam...