Bo Obama zdržal pol leta?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Če ga bodo hotel pokončat, ga tudi bodo. Samo dovolj velik interes bodo morali imet.

Če prede do najhujšega, bo razčiščevanje podobno kot pri JFK, teorij zarote bo na tone.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledal sedaj na pensilvanija avenue vse zastraženo na obeh straneh na vsak meter stojijo 4 policajina vsaki strani!
Ah ne verjamem da bi ga pokončali!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
po moje bo tok varovan da mu ne bo mogel nobeden doživega!

Če so spucali wtc in 3000 ljudi zraven, pa jim je bilo dokazano, pa jim nobeden ni prišel do živega,
te še bodo pa enga črnca poslali spat.

Način? Prometna nesreča, krivi paparaciji ki so lovili limuzino, na dopustu spodrsnil z prepada, metek snajperista
kje v kosovu na mirovni misiji, raznesllo računalnik med prebiranjem pošte, zastrupljen na večerji, podtaknjena bomba,...

Po moji neprofesionalni oceni, mu dam manj kot pol leta.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kak sticky za stave? Jaz pravim da ge ne bojo poslali v večna lovišča, ravno zaradi tega ker se to pričakuje in je še bolj varovan! Ampak to je moje nestrokovno mnenje1
evil.gif

Glede na število črncev v Ameriki, bi verjetno njegov atentat sprožil tak riot kot ga še ni bilo. Prebivalstvo bi se kar zmanjšalo, glede na to da je tam verjetno že povprečje 1pištola/1državljan vsaj. To pa nebi bilo dobro ne za ene ne za druge.

Jaz mislim, da ga znotraj Amerike ne bodo. Prej mislim, da ga bodo politično, tako da bodo lahko potem še 50 let govorili "sej smo vam dali črnca za predsednika, pa poglejte kaj je naredil".

Je pa še opcija da bo pač slab predsednik.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj pa če se "zgoni" bolj ko Clinton? Pol ga pa lahko odpokličejo al nekaj takega!
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje bo tud dočakal konec mandata. in če bo dober, bo dobu še enega.

sicer vsi vemo, da so predsedniki usa samo lutke v rokah kapitalistov in ostali voditeljev ogromnih firm. Tko da, kar bo lahko spremenil, bojo itak mogl uni dat žegen.

Evrokrat: ja, res je butasto, da odpre tako temo, ko pa o tem poslušamo vsak dan, ko se omenja Barack.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
crazy1.gif

wtf?

11.9.??? ne veš kaj je bilo enajstega devetega? ne ni bush takrat prisegel.

uf-1.gif

Takrat je Bush zrežiral upravičen (opravičilo za) napad na Irak.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne bo dolgo.
To pa zato ker so tako dolgo molili na proslavi. A se ni ravno včeraj ena cerkev sesedla?
tongue-1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
ja to vem
samo ravno ko se je zgodil napad, sem nekje prebral da ga je kao bin laden napadel takrat 11.9. ko je bil bush izvoljen(par let pred tem) al nekaj tako. Zato sem mislu.
A so bili mogoče takrat znani rezultati volitev