bmw - bluetooth poveza z nokio

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
vse dela super, edino tezava je, da imam avtomatsko zaklepanje telefona s kodo in v tem primeru ni mozno klicati, samo prevzemati klice preko avtoinstalacije (business instalacija v povezavi z business navigacijo)

ima kdo kaksno idejo kako to urediti?

Gre pa se za bmw E90 in nokia E52

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ja verjetno je tko namenoma, da brez kode ni podatkov...Tako da če si nastavil "avto" kot napravo s katero dovoljujes Nokii samodejno povezovanje, in še vedno ne dela,potem je edina rešitev da kodo odstranis.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
sej pri tem me najbolj zanima ce lahko proba to zadevo s kakim drugim telefonom, da vidim ali je to normalno ali kako.
Javljam se lahko brez problema, edino klicat ne morem, ceprav imenik pa vse imam sinhroniziran z avtom

kode nebi rad umaknil, pol mi je boljsa varjanta dodatna kartica pa drugi telefon

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Seveda, to je pogoj, da dela tako, kot mora .
zmaga.gif
:

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
svaka ti cast! javim rezultate v petek, ko se vrnem iz sluzbenega potovanja - me ze firbec matra :p

mas pir v dobrem!

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
frown-1.gif
sem probal, pa se vedno ne dela. Sem tudi probal na novo sparit, ampak ni zeljenega efekta. Ce je telefon zaklenjen s kodo, hoce klicat v isti sekundi, pa skensla - ko pa je odklenjen pa gre brez problema klicat.

Klici pa se dajo skoz sprejemat, ne glede na to ce je zaklenjen ali ne
Ce se mas kaksno idejo bom zelo vesel, sem pa ti vseeno dal 5* za trud