Bluetooth miška

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
Zakaj mi šteka bluetooth miška in tipkovnica?Takoj se spari in del potem kar naenkrat začne bluzit. računalnik ni neki švohceni ampak zelo v redu. Usb brezžične naprave pa delajo kot šus brez težav.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Imaš prave driverje? Preveri vse nastavitve da nimaš slučajno kakšen power-saving mode vklopljen (to načeloma velja le za laptope).

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
Imam najnovejšo verzijo windowsa 10. To je tablica in dela perfektno samo tale miška včasih zamrzne. Driverji so od windowsa drugih ni. Ima pa tablica še android i tam deluje ta miška brez napak. Sem probal tud vse power saving mode izklopit pa nisem ugotovil nič .Skoz je enako. Drugače tud na windowsu dela čisto gladko samo občasno se ustavi stisnem gumb dpi za nekaj sekund in potem je spet vse ok.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Ta nastavitev načeloma nima veze s tistim globalnim "power saving" mode.

Idi v device manager pod properties na Bluetooth interface (ne na miško!) in pod "Power management" zavihek izklopi vse kar imaš na voljo.

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
Hvala za nasvet sem tud to sedaj izključil ampak še vedno se dogaja isto verjetno je res miška zanič .

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Če ti dela v enem OS-u, potem je verjetno nek softwarski problem. Sam imam tudi BT miš in dokler nisem izklopil power saving nekje v skritem meniju od HP-jevega programa, mi je tudi delala ful čudno.