Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zakaj mi šteka bluetooth miška in tipkovnica?Takoj se spari in del potem kar naenkrat začne bluzit. računalnik ni neki švohceni ampak zelo v redu. Usb brezžične naprave pa delajo kot šus brez težav.
Imam najnovejšo verzijo windowsa 10. To je tablica in dela perfektno samo tale miška včasih zamrzne. Driverji so od windowsa drugih ni. Ima pa tablica še android i tam deluje ta miška brez napak. Sem probal tud vse power saving mode izklopit pa nisem ugotovil nič .Skoz je enako. Drugače tud na windowsu dela čisto gladko samo občasno se ustavi stisnem gumb dpi za nekaj sekund in potem je spet vse ok.
Če ti dela v enem OS-u, potem je verjetno nek softwarski problem. Sam imam tudi BT miš in dokler nisem izklopil power saving nekje v skritem meniju od HP-jevega programa, mi je tudi delala ful čudno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.