Bluetooth + Aux

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
A obstaja kak bluetooth ki se ga da v da gre vn kabelck lohk v AUX (autoradio ima to edini vhod, BT pa nima).

Dons so me v bigbangu cudn gledal, kot da sprasujem ne vem kaj, pa vem da bi tehnicno to slo.

p.s. Ebay odpade ker nimam kartic

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ti rabiš nekaj takega klik , kje boš pa to pri nas dobil pa je že drugo vprašanje
sprasujem se.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ti rabiš nekaj takega klik , kje boš pa to pri nas dobil pa je že drugo vprašanje
sprasujem se.gif
Jup neki tacga, edin tale je pomoje na na baterije, jest bi pa da ga prek avta polnim (da se ga tko vstavi kot normalne avto polnilce
pa da pol lohk kabelck iz njega v aux dam. Sm zihr da so tud to nardil, sam kje dobit pr nas je pa tezko ja.

Zdej mam telefon pac s kablom povezan na aux, pa bi raj prek bluetootha meu, da ne rabm glih bluetooth autoradio kupvat
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Thx, tole zgleda pa lustno. Sm se spomnu da lohk tud frende angaziram da mi nabavjo
smile-1.gif
Pa se cena je kul.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
A obstaja kak bluetooth ki se ga da v da gre vn kabelck lohk v AUX (autoradio ima to edini vhod, BT pa nima).

če si tak vprašal v bigbangu, ni čudno, da so te čudno gledal. ker se tudi men ni sanjalo kaj bi rad;)

Samo, da ne boš pri poceni bt sprejemniku potem razočaran s kvaliteto zvoka! Preko kabla je zakon. Dober BT sprejemnik nabavit za mal dnarja je pa kr loterija.
Če ima aptx, potem bo dober zvok. Z osatalimi sem pa jst razočaran.