Blondinke, rdečelaske, rjavolaske, črnolaske in...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
... kar pride vmes; vijola, siva, pink, modra, oranžna...

Stereotipi; blondinke so seksi, rjavolaske mirne, rdečelaske razturajo v postelji, črnolaske so zaprte vase... in še in še...

Ajde Alterjevci, da vas slišim. Kaj vi menite o tem? Kakšne izkušnje ste si nabrali z leti z dekletovo barvo las?
grims-1.gif
Je kej na teh klišejih ali nič? ...

Najboljši odgovor (moja presoja) bom nagradila z 1000 ALT-i
cheer.gif

(Aja in ne, ne zbiram predlogov na kero barvo naj se pobarvam
rolleyes-1.gif
)

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Brunetke so meni the best! Bjonde so v večini avše! Rdečelaske pa meni delujejo zamazane - grintave!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hehehe ...

jaz podiram stereotipe. ne dobesedno, ampak z bejbami ...
grin1.gif

skratka - imel opravka z različnimi blondami (priznam, teh je bilo največ) in vsaka je bila zgodba zase - ena od tega, da je bila seksi, nimfa in potrebna že po 3 minutah po norem seksu, do tega, da je bila ena blonda frigidna, ena popolnoma sramežljiva.

rjavolaska divja, a ukrotljiva, če si se dovolj potrudil, ognjene rdečelaske, pa moram priznati, da so me malce razočarale - po tem, ko sem upal, da bom ogenj gasil celo noč, se je ugasnil kaj hitro že po prvem seksu ...
frown-1.gif

aja, so me pa definitivn presenetile oranžnolaske - predstavinca oranžnolask me je kar dobr zmatrala ...
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaj na črnih okah vidiš, ne razumem.
Posploševat je brezveze. Morda se ti enkrat dopade blondinka in je vse super, drugič bo pa pri brunetki enako. Važen je naš odziv na osebo, ki nam je blizu in naša zmožnost majhne adaptacije njej.

Črke oke še vedno ne kapiram:

black-eyed-kids2.jpg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Se pravi, pogledal si se v ogledalo, bil si si všeč, ampak se je pojavila težava, ker sebe v ogledalu ne moreš nategnit, pa si si potem poiskal čim bližjo kopijo sebe?
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahahahaahaahahahahahahahahahaha, za crknit
grin1.gif

Definitivno si v izboru za 1000 ALT-ov
grims-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Blondinke najboljš potegnejo zato ker majo vakum u glavi. Raj mam bolj rjave, ker se ne umažeo tk hiter. Rdečih me je strah. Črne mi ne sedejo ker sem bil cepljen proti črnim kozam.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz, odkrito povedano ne vem, je pa povsem odvisno od karakterja ženske. Ne 'palim' na barvo las, pač pa na to, kar ženska je.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
grin1.gif
A je teb mogoče ime Sebastjan pa fuzbal špilaš pa kupu si trosobno garsonjero
evil.gif

ksz: barva las...hmmm kaj pa vem - bl simpatična mi mora bit k pa barva las da bi vplivala na mojo presojo...

LP,S.