Bljižnice nastavitev na homescreen?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Hej vsem...

Iščem aplikacijo, s katero bi si lahko na homescreen dal določene bližnjice, kot so: (vklop/izklop) wifi, mobileData, bluetooth, lučka, lokacija... Telefon je Samsung A40.

Na starem telefonu sem mel to apliakcijo: https://www.appsapk.com/powerful-control/, ki je delala odlično... V eni vrstici na homescreen sem lahko imel vse te bližnjice.

No, saj sem na tem telefonu tudi namestil to aplikacijo, ampak ne dela za MobileData in lučko.

Nevem, zakaj ne naredijo tak, da bi lahko one bližnjice (ko iz vrha dol potegneš zaslon) povlekel na homescreen...

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Ne vem kako je to na Samsungih (A40) toda ponavadi imaš več ali manj te, ki si jih napisal že privzeto v widgetih-pripomočki. Imaš bližnjice do nastavitev in nadzorno središče. Nekatere pa celo nastaviš po meri.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Hmm, se spomnim, da sem v prejšnjih telefonih imel med pripomočki tudi neke "nastavitve" bližnjice, ampak v tem jih ni...

Sploh za "mobile Data" mislim da so z android verzije 5 ali 6 popolnoma onemogočili, da se da prižgat preko nekih pripomočkov (widget)...

Torej, še enkrat, rabi bi nek app, ki bi mi omogočal prižgat določene nastavitve (mobilne podatke, lučko, wifi, dat telefon na tiho in bt)...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zakaj pa ne greš v google store in vtipkaš data toggle, wifi toggle, sigurno boš kaj našel.

Verjetno je bilo tega včasih več, danes, ko velikost prenosa ni več problem, pa je verjetno tega manj. V glavnem imamo vse vklopljeno, ker ni treba več varčevati ...

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Si bom sposodil to temo. Obstaja kaka aplikacija ali možnost nastavitve bližnjice, da te vrže direktno v izbiro operaterja? Brez dodatnih klikanj... Hvala

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija
Hej vsem...

Iščem aplikacijo, s katero bi si lahko na homescreen dal določene bližnjice, kot so: (vklop/izklop) wifi, mobileData, bluetooth, lučka, lokacija... Telefon je Samsung A40.

Na starem telefonu sem mel to apliakcijo: https://www.appsapk.com/powerful-control/, ki je delala odlično... V eni vrstici na homescreen sem lahko imel vse te bližnjice.

No, saj sem na tem telefonu tudi namestil to aplikacijo, ampak ne dela za MobileData in lučko.

Nevem, zakaj ne naredijo tak, da bi lahko one bližnjice (ko iz vrha dol potegneš zaslon) povlekel na homescreen...

Jaz že nekaj let uporabljam tole.Dela mi vse.Poizkusi.

https://www.appsapk.com/power-toggles/

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
pol3ni , kateri telefon pa imaš? Ker že v opisu piše, da na Lolipop (in verjetno tudi novejših) določene stvari ne delajo več. Zanima me, če ti dela "mobile data" ? In še enkrat, katero verzijo androida maš? Ker na starem telefonu tudi meni vse dela, na novem pa ne...

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija
pol3ni , kateri telefon pa imaš? Ker že v opisu piše, da na Lolipop (in verjetno tudi novejših) določene stvari ne delajo več. Zanima me, če ti dela "mobile data" ? In še enkrat, katero verzijo androida maš? Ker na starem telefonu tudi meni vse dela, na novem pa ne...

Telefon je oneplus one.Verzija androida je pie 9. Ta program mi je do sedaj deloval na vseh verzijah androida.
In ja dela mi tudi mobile data.Najbolje da poizkusiš