Blazina za pod glavo

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
OK, nisem vedel kam nej tole pripopam pa bom kar sem. Rabim blazinico v obliki sonca. Manjši povšter, ki bo imel obliko sončka. Našel sem samo tole. Pa mi nekako oblika ravno ne potegne, pa če je mogoče kdo videl že kakšnega boljšega se priporočam. Naj bo pa v okolici Ljubljane, ker bi rad videl zadevo.

Lahko je pa tudi samo kakšna malenkost, samo more imet obliko sončka. More bit pa luštno za pogledat, ne kr neki na hitr skupej spacan.
smile-1.gif

Hvala!

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Sam sem take podobne zadeve kupil v Ljubljani na Mestnem trgu v luštni štacunci "Moja soba"... Ne vem, če boš kaj tam mimo letal, se splača pogledat, drugače pa: (01) 425 07 10

Edit: žal nimajo spletne strani...

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Če si že v mestu, je tam nekje med Namo in Konzorcijem neka trgovina, ki ima ponavadi ful lepe stvari v izložbi - tudi blazine.
Pa mogoče Namin oddelek za gospodinjstvo, ker je že v bližini, sem bila zadnjič prijetno presenečena nad stvarmi, primernimi za darilo - sicer so bile šalčke ter podoben inventar, ne vem, kako je z dekorativnimi blazinami...

Sončki so bili par let nazaj ful trendy, kako je sedaj, pa ne vem.

Mogoče še v city parku tisti dve trgovini s tovrstnimi stvarmi (spet ne vem imena..ena je Dota al nekaj podobnega....)

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sej nekako sem se odločil, da bom poskusil z modelčkom in enega sam vliv in pobarvov. Verjetno zna bolj zažgat, kot blazina. Bom videl kaj bom ušpičil, se mi ne mudi toliko, tko da bom v miru razmislil. Bom pa definitivno šel pogledat obe štecuni, za kakšna darila zna bit uporabno.