Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Karte so Teleatlasove samo dvomim da si s tem lahko kaj pomagas. Radiovili jo hvali ker je Blaupunkt, v Auto bildu pa ni dobila dobre ocene. Osebno je nisem preizkusal.
Naprava je pri meni. Naloženi SW za navigacijo je iGo, verzija julij 2007. Sama naprava vsebuje karte vzhodne Evrope iz leta 2006, torej precej staro. Rad bi dodal še nekaj zahodne Evrope, vendar jih z SD kartice ne prebere, temveč jih moram skopirat na FlashDisk, ki naj bi ga bilo 1 gB. Rad bi prišel do namizja, da bi lahko ugotovil vsaj koliko imam še prostora na FD, pa mi še ne uspeva.
Na to navigacijo se da komot dodajat karte in ostalo kar se rabi samo je že kar nekaj časa ko smo to delali pri Radio Vili pa sem že pozabil kako gre flashanje, ampak em da ni bil nek problem.
Ok, do namizja pridem, odprem explorer, ampak še vedno ne morem ugotoviti razpoložljivega prostora na flash disku.
Pa še na en problem sem naletel. Pri poskusu nalaganja novega firmwera ne najdem prave verzije. S poskušanjem pa se nebi rad igral, da mi naprava ne frizne. Moj je verzija 7.612.201.312, ki pa je na BPjevi strani ni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.