BitDefender Total Security 2009 vs. KIS 2009

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Vem, da je bila tematika že n-krat prežvečena, ampak vseeno. Nahajam se pred dilemo. Nabavljam program za zaščito, ki vsebuje vse - od AV do firewalla in spam filtra... Po temle reviewu sta bila najbolje ocenjena BitDefender in Kaspersky. Res, da gre pri tem reviewu zgolj za antivirusni paket, pa vseeno. S Kasperskym imam neke izkušnje, z BitDefenderjem manj.
Še najbolj me bega cena (gorenjec.press) - BD TS2009 dobim licenco za 3 računalnike za 3 leta za slabih 130€, KIS 2009 pa 3 PC / 2 leti - cca 180€. To seveda močno prevesi tehtnico na stran BitDefenderja.
Zanima me, kakšne izkušnje imate s tema programoma - predvsem bi bil vesel inputa uporabnikov, ki so imeli priliko uporabljati oba...
Hvala!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bitdefender je najcenejši od vseh paketov, cenejšega ne boš našel.

Verzij 2009 nisem sicer uporabljal, sem pa uporabljal 2008 in me noben ni kaj posebej prepričal (pri obeh sem uspel staknit trojance), Bitdefender pa mi je tudi precej bremzal komp. Ampak pravim - tak je bilo v verziji 2008. Zdaj imam Nortona: 50€ na leto za 1 PC v naših trgovinah, mogoče se da kak ugodnejši paket za več PC dobit preko interneta - pač ne dobiš CD-ja ampak samo download link.

BTW: Toptenreview je znan kot en najbolj podkupljenih testov na netu.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Uporabljam BD več kot leto in pol,in moram povedat da sem kar zadovoljen.Pred tem sem uporabljal NOD-a in sem večkrat staknil kakšno nadlogo z širnega neta.Uporabniški vmesnik je dokaj enostaven za marsikaterega uporabnika.
Priporočam!
P.S.
Nisem zagriženi privrženec tega ali onega AV-a!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.582
4.513
113
49
Na sončni strani ALP
BD dobim od SiOLa za 1 leto in potem podaljšujem ker je brezplačno. Čekiram vmes tudi z drugimi programi,
pa mi še ni kaj spustilo skozi. Testiram pa na prenosniku Comodo. Bom čez nekaj časa spustil čez še kakšen
program, da vidim, če mi je kaj spustil čez. Drugače pa imam na službenih mašinah Panda IS, pa tudi ni problemov.