Vem, da je bila tematika že n-krat prežvečena, ampak vseeno. Nahajam se pred dilemo. Nabavljam program za zaščito, ki vsebuje vse - od AV do firewalla in spam filtra... Po temle reviewu sta bila najbolje ocenjena BitDefender in Kaspersky. Res, da gre pri tem reviewu zgolj za antivirusni paket, pa vseeno. S Kasperskym imam neke izkušnje, z BitDefenderjem manj.
Še najbolj me bega cena (gorenjec.press) - BD TS2009 dobim licenco za 3 računalnike za 3 leta za slabih 130€, KIS 2009 pa 3 PC / 2 leti - cca 180€. To seveda močno prevesi tehtnico na stran BitDefenderja.
Zanima me, kakšne izkušnje imate s tema programoma - predvsem bi bil vesel inputa uporabnikov, ki so imeli priliko uporabljati oba...
Hvala!
Še najbolj me bega cena (gorenjec.press) - BD TS2009 dobim licenco za 3 računalnike za 3 leta za slabih 130€, KIS 2009 pa 3 PC / 2 leti - cca 180€. To seveda močno prevesi tehtnico na stran BitDefenderja.
Zanima me, kakšne izkušnje imate s tema programoma - predvsem bi bil vesel inputa uporabnikov, ki so imeli priliko uporabljati oba...
Hvala!