Zdej, ce bi rad mel mir potem pojdi v hotel Zlatnik v Novem Beogradu, dekadentna varianta, ampak prijazni za popizdit, hrana odlicna, cisto, sobe fantasticne, varovano parkirisce, 24 urna recepcija. V centru zna biti zanimiv kaksen Art hotel, Savoy, Falkensteiner in podobne verige, ki so preverjene pa dalec od cen, ki jih imajo na Zahodu. Na Paliluli imas se Heritage hotel, video nadzor, povsem nov hotel, pred hotelom nekaj parkina plus garaza pod zemljo, zapeljes v dvigalo. Imas pa na voljo cel kup stanovanj, samo zna biti problem parking, pa jaz si vedno vzamem zajtrk, ker mi tako pase.
Glavne zanmenitosti mas gor ze nastete, to ti je komot za podaljsan vikend plus kaksna vecerja za duso. Jaz uporabljam svoj avto oz najrjasi taxi.
Ta dva jaz uporabljam, vse stima, cena po taximetru
http://www.luxtaxi.rs/. Taxi vedno klici in ne pobiraj z ulice, razen, ce je od teh, ki sem ti jih nalimal. Lahko se gres tudi javni prevoz, vendar odsvetujem, ker je taxi ugoden,JP pa relativno pocasen in nabito poln. Avgusta niti ne toliko, zna pa biti vroce, tramvaji in trolejbusi so v vecini brez klime. Imajo nekaj novih busov, vendar kot receno avoid. Taxi zmaga. Hotel zlatnik do trga Republike okol 5-7 evrov. Odvisno od razmer na cesti.
Ce nisi ravno zurer, ti predlagm, da gres do hotela Moskve, izberi si udoben sedez in uzivaj. Imajo odlicno slascicarno pa tudi restavracijo, cene zmerne, razgled na dogajanje pa zelo dober. Sploh pozno popoldne pa proti veceru. Meni je prav gust.
Za kaj vec pa vprasaj.