beograd, novi sad

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
24-26.6.
je kje kak koncert narodnjakov, beograd, novi sad, šabac, valjevo...
v petek it na kateri splav, če ni anrodnjakov, a hočmo narodnjake
kaj dogaja v diskoteki na ušču
a prespat v hotelu, kje, al it z 'kuča na točkovima', ali se pelat okol 'pirjen', do kakih toplic na rehabilitacijo za nslednji dan

ker se ne gre sma nažgat k mamba, bi s eogledalo kaj še..avio muzej surčin, mihajlovo, avalo..še kaj..

sad

Guru
24. avg 2007
21.303
9.921
113
Sicer pa imam osebno raje kaksne manjse bare, kateri imajo pjevalke. Je pa to obicajno v cetrtkih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to pa ne bo šlo.

petek dol, avio, skadarlija kosilo, avala proti večeru, potem pa nekam na pevaljke..v zivo obvezno. al pa kaki halidi, harisi, dragane, kemali, semse, predragi, miroslavi..ampak radnom pevaljka bi bila best off
potem spanje, transfer na selo. jagnje, gajbe piva..cel dan, noc..nedelja zlaganje skupaj in bac to alps

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
24-26.6.
je kje kak koncert narodnjakov, beograd, novi sad, šabac, valjevo...
kaj dogaja v diskoteki na ušču
a prespat v hotelu, kje, al it z 'kuča na točkovima', ali se pelat okol 'pirjen', do kakih toplic na rehabilitacijo za nslednji dan

ker se ne gre sma nažgat k mamba, bi s eogledalo kaj še..avio muzej surčin, mihajlovo, avalo..še kaj..

Za Šabac maš na tej strani: šabac ...
Čeprav , je kar nekaj vožnje iz BG (al pa po stari cesti udarte, pa se še v Valjevu ustavte na pjačah)..

ps.

RAKIJA BAR
Mačvanska 48,Šabac

Rakija KONEKTING PIPL !!

PRVI I JEDINI RAKIJA BAR U ŠAPCU !!

VELIKI IZBOR KVALITETNIH I PAZLJIVO ODABRANIH RAKIJA !!

Preko 30 vrsta rakija...

utorak - uživo muzika !!

petak - tamburaši !!

info. tel. 065/ 44 - 04 - 244

Mačvanska 48.

Šabac

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sabac valjevo nista na isti trasi, zemo

a si civijaš

sorry maš prov, ne vem zakaj sem mislu Obrenovac a napisal Valjevo
tongue-1.gif

nism čivijaš sem pa službeno kar dosti na teh koncih - čivijaši so face
smile-1.gif

Drgač od rakija bara flajr

Hmm.. ne vem zakaj mi noče videa iz youtube naložit... nima veze.

LINK

880_bild1_big.jpg

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Pol splavov ma narodnjake
grin1.gif

Blaywatch je med najbolj znanimi, ampak ti verjetno ne bo všeč, preveč mladine. Zate bo kakšen Brodarac - tak, malo bolj oštar splav, kjer se razbijajo čaše... in glave potem ob 5h zjutraj.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Pa ja de enga ni blo vsaj na Savi, da bi jih mel, večinoma hrvatija in RNB a o narodnjacima ne duha ne sluha u BG niti NS. Po moje je treba še južnije.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.177
7.930
113
Meni osebno je najboljši splav PRESTIGE in ponavadi kadar sem v Beogradu sem obvezno tam. Vendar beograjčani na splave hodijo po 23:00 uri, ali še kasneje! Ali pa pojdi pogledat v klub GAUČOS, pod Kalemegdanom. Bolj Rock scena in kakšnih 500-600 ljudi notri. Ko sem bil jaz je bilo ful in igrala sta dva benda, ker je prostor precej velik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hocem izkljucno anrodnjake..dol peljem dva pocefurjena, ..tri..pa tri slovence..in zdej..ne grem v beograd na becku sniclu pa hajnikena, ce razumes

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.177
7.930
113
Nisem opazil da bi bendi igrali angleško glasbo, ampak izključno Yugo! To velja za oba lokala! Verjemi, da jim bo všeč na obeh lokacijah!