Benetke

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
prosim, če mi lahko kdo razloži pot v Benetke z autom....do Benetk znam pridet, ne vem pa kateri izhod je treba it ven, kje se parkira, kako se potem pride do Markovega trga...koliko časa traja hoja....

hvala za pomoč
smile-1.gif

LP

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zakaj imamo pa internet? Vse se da poiskat (če se le hoče).
grin1.gif

Za Benetke rabiš le zeloooo debelo denarnico. Že za plačilo v parkirni hiši.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
za pot in izvoze iz avtoceste ti žal ne morem pomagati, ker sem bila sopotnica v avtomobilu, pa nisem preveč sledila.
od parkirne hiše do trga sv. marka je cca. 20-30 minut (počasne) hoje. se pa kanali začnejo že zelo zelo kmalu ob parkirni hiši, tako da je sprehod že takoj na začetku pravi užitek. smer do trga je označena s smerokazi, tako da se skoraj ne moreš izgubiti.
parkirna hiša stane ok. 20 eurov za cel dan, če se prav spomnim.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Mi smo se iz parkirne hiše peljali cca 30 minut z ladjico, je bilo kar daleč. Verjetno je več parkirnih hiš in je bila naša najdlje.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Zakaj imamo pa internet? Vse se da poiskat (če se le hoče).
in kakšen medij sem uporabil?
confused-1.gif

sicer pa , zakaj sploh ta tabla...sej na vsa vprašanja so nekje na netu odgovori
bonk.gif

kero tele........
bonk.gif

Lumpi

Zelenc'
5. sep 2007
27
0
1
Ena varianta je, da namesto da avto pustis na Troncchetu, ga pustiš v katerikoli garazni hisi v Meštrah (Mestre), ki so predmestje Benetk. Cisto nasproti železniške postaje je ena taka hiša, kjer je dnevna cena 10€. Potem greš pa čez cesto na vlak (cca 1€) direkt v Benteke, od tam pa samo sledis puscicam San Marco, ki so na fasadah.
P.S.: Uporabljaj www.viamichelin.com