Belkin doživljenjska garancija

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A pozna kdo to?

Zanima me za USB/BT adapter. Po treh letih je izdihnil.

Prodajalec pravi, da imajo oni samo 2 leti garancije.
Na www.belkin.com piše, da jim treba staro napravo nazaj poslat in pošljejo novo, samo poštni stroški bi bili pol praktično večji od vrednosti zadeve. (tisti je bilo za US..., SLO stran nimajo)

Imajo kako predstavništvo v Sloveniji?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A pozna kdo to?

Zanima me za USB/BT adapter. Po treh letih je izdihnil.

Prodajalec pravi, da imajo oni samo 2 leti garancije.
Na www.belkin.com piše, da jim treba staro napravo nazaj poslat in pošljejo novo, samo poštni stroški bi bili pol praktično večji od vrednosti zadeve. (tisti je bilo za US..., SLO stran nimajo)

Imajo kako predstavništvo v Sloveniji?

Je pri večini garancij tako
evil.gif

medena

Pripravnik
15. sep 2009
63
0
6
Zgleda da 99% ljudi ne ve kaj pomeni lifetime.....če je izdelek še na voljo dobiš......torej če ga ni ni zamenjave?

Je pa minimalno 1 do 2 leti....kaj bi vi radi res najbolje 100 letno garancijo?

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
doživljensko je nevaren izraz in slovenska garancija ga ne prenese... govori se namreč o ciklu produkta ki pa je recimo v tem trenutku lahko le še pol leta - pol leta pa na tehnično robo ni zadostna doba
če govorimo o belkinu je njihova doba na večino produktov 5 let

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
Saj je v večini EU držav tako, da je garancijska doba minimalno 1 ali 2 leti, tako da je tale "lifetime" garancija malce hoax..ampak..zgleda potrošniki nasedejo
wink-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik medena pravi:
Zgleda da 99% ljudi ne ve kaj pomeni lifetime.....če je izdelek še na voljo dobiš......torej če ga ni ni zamenjave?

Je pa minimalno 1 do 2 leti....kaj bi vi radi res najbolje 100 letno garancijo?

Transcend ima na nekatere produkte pravo doživljensko garancijo. Ampak je keč v tem da je pot dražja od vrednosti izdelka :D

medena

Pripravnik
15. sep 2009
63
0
6
vem AndrejD za TRANSCEND, to je bolj marketinška fora :p

Le kako lahko dajo LIFETIME na DDR1 rame recimo, ko jih nobena fabrika ne dela več?
smile-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pred petimi leti kupljeno Belkinovo protinapetostno zaščito so mi brez problema pri trenutnemu uvozniku zamenjali (prej je blo neko drugo podjetje, ki ga nisem več našel v registru) pred parimi meseci s novejšim izdelkom - jaz njim na servis, oni meni po pošti.
Pravijo pa, da je življenska doba izdelka 5 let, čeprav na garancijskem listu tega ni nikjer navedeno.
Skratka vseeno profesionalno, čeprav ni gorela samo ne vem katera lučka z eno zaščitno funkcijo - pač garancije do 55k €.