Becker Z201

seth64

Zelenc'
22. jun 2009
1
0
1
Ima kdo to zadevo?
Kako je s kartami?
Se da nanj naložit še kakšna druga navigacija?

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Za sedaj je prednaložena kartografija navigon Q3 2008. V zelo kratkem času pride tudi novejša kartografija, ko bo podpirala TMC tudi v Sloveniji. Za več info o sami ceni kartografije ali več podatkov o napravi pa mi piši na pm ali pa napiši mail da ti pošljem bolj točne podatke.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Za sedaj je prednaložena kartografija navigon Q3 2008. V zelo kratkem času pride tudi novejša kartografija, ko bo podpirala TMC tudi v Sloveniji. Za več info o sami ceni kartografije ali več podatkov o napravi pa mi piši na pm ali pa napiši mail da ti pošljem bolj točne podatke.

Morda veš, bo to tudi Navigonova zadeva? Tolk da vem, če bo Navigon v kratkem podpiral TMC pri nas.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
ne, navigon za sedaj še ne podpira kartografije s podporo tmc-ja. bojda (tako sem izvedel malo po ovinkih) bo nekje v novembru/decembru na voljo karta.

zgoraj se mi je sicer malček zatipkalo : kartografija je sicer ista kot v navigon napravah, izdajatelj pa je navteq.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
ne, navigon za sedaj še ne podpira kartografije s podporo tmc-ja. bojda (tako sem izvedel malo po ovinkih) bo nekje v novembru/decembru na voljo karta.

zgoraj se mi je sicer malček zatipkalo : kartografija je sicer ista kot v navigon napravah, izdajatelj pa je navteq.

Jaja, saj sva se na pol razumela, vem, da ŠE ne podpira, zanimalo me je točno to, kdaj naj bi navteq podpiral TMC pri nas tudi za Navigon in upam da, tudi za navigacije vgrajene v avte.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
ne.
becker z serije uporabljajo enake karte kot naprimer igo8.
take karte kot jih je uporabljal navigon so bile na prejšnjih serijah (7934 naprimer...)