Firma Ombia-ali drugače ponaredek Philipsa - bom verjetno kar 14340 (to ima Philips) vzel in napajalnik vzel od kakšne igrače.
Znamko Omnia prodaja Hofer. Torej, Hofer prodaja Philipsove ponaredke? A je to lahko signal/namig za FURS??
Hm
Napisano je bilo ponaredek!!!!!Ah, daj no... Philips dela Omnio (pač nižja kvaliteta in cena) za Hofer...
Tako kot ogromno znanih firm za ostale trgovske verige ostale stvari, ki so v teh trgovinah "njihove blagovne znamke"...
Napisano je bilo ponaredek!!!!!
Meni tega ne pripoveduj. Zadeve so lahko licencne, ali blagovne znamke, v danem primeru pa nikakor PONAREDKI, kot nas poduci Altermost. No sedaj me ti poucujes, kaj bi lahko jaz verjel (Zimbabve) .Na primer - Hofer prodaja Medion računalnike in prenosnike...
Kdo dela vse to za njih, pod njihovo blagovno znamko Medion? Lenovo... Vir: klik
Edit: Aldi je pri nas Hofer...
Meni tega ne pripoveduj. Zadeve so lahko licencne, ali blagovne znamke, v danem primeru pa nikakor PONAREDKI, kot nas poduci Altermost. No sedaj me ti poucujes, kaj bi lahko jaz verjel (Zimbabve) .
Saj me nisi "razzalostil", kar si obelodanil za mene ni nic novega. Ampak da uporabnik, ki slisi na ime Altermost cveka o ponaredkih....ah ah.Ah, prosim lepo, nisem te niti približno želel na kakršenkoli način žalit, zezat, itd... Zimbabve je bil za hec, se opravičujem...
Dejstvo je, da Hofer prodaja Omnio kot licenčen produkt od Philipsa, pač pod svojo blagovno znamko Omnia, kaj so pa napisal v trgovini, pa, zgleda da niso imeli pojma, ker če so napisali "ponaredek", to ni...
Žal mi je, da sem sploh kaj napisal, verjami...
Saj me nisi "razzalostil", kar si obelodanil za mene ni nic novega. Ampak da uporabnik, ki slisi na ime Altermost cveka o ponaredkih....ah ah.
Znamko Omnia prodaja Hofer. Torej, Hofer prodaja Philipsove ponaredke? A je to lahko signal/namig za FURS??
Hm
Kupis ponaredek npr. na Kitajskem in ti ga FURS pri uvozu (ce te seveda zasaci) z uzitkom unici-potegnil sem vzporednico z altermostovo trditvijo o ponaredku. Dopuscam moznost, da sem zadevo prevec posplosil.Kaksno povezavo pa ima FURS s ponaredki?