BASE jump

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Glih okol 2 tedna nazaj je v odaji preverjeno kazal slovenske base jumperje k sta se dva iz trboveljskega dimnika dol vrgla, pa potem je kazalo eno mlado punco ki se stem ukvarja in nasmejano rece v kamero da njeni starsi sploh nevedo scim se ukvarja, no ZDEJ vedo.

Pac tako pocetje je itak da vrjetno nepredstavljiv obcutek, sam ce se iz hribov dol meces je tako pocetje pac zelo nevarno in skrajno izzivanje usode

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
od nečesa se umira. najbl bedno je umret zarad bolezni, pa čeprav je to največkrat.

eni umrejo v avtu, drugi na sihtu, tretji pod ljubico, četrti na biciklu..jebat ga..pobegne nben ne

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Vsekakor, ampak vseeno moraš vzeti v obzir tveganje določenih dejanj v življenju.

Glede na statistiko, basejump vseeno izgleda precej bližje ruski ruleti kot pa vožnji po slovenskih avtocestah. Če ti je popolnoma vseeno, je tvoja povprečna pričakovana življenjska doba 30 let ali pa 83 let... so tovrstna dejanja čisto na mestu.

Vkolikor pa to ni the case, bi bilo pa fino se začet s skoki s padalom začeti ukvarjati nekje pri 80ih letih starosti.
smirk-1.gif

Zakaj je najbolj "bedno" umreti zaradi bolezni?
Oziroma kako definiraš "kul" način smrti?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej...pač moj cuden pogled na življenje

lahko si miren..tko k sem recimo jaz. ne divjaš,ne skačeš s padalom, brez..uglavnem držis se mame zemlje in hitrost premikanja prilagodiš človeku.
in živiš mirno

pol mam pa prjatle. padalci, kaskaderji, surferji, kajtarji, med morskimi psi, adrenalinci, divjaki na motorjih.. in vsak ima svojo zgodbo, svoje užitke,.

kaj je lepše. dopust na hrvaškem z ožujskim v roki, al kajtanje al surf v tubi skozi x metrski val,ki te ubije, če zajebeš. do tistega ubije je fullboljš slednje..

kok tvegaš. kukr si želiš.

umret od bolezni je bedno. to pomen, da ti nekaj manjkalo zadnje ure, dneve, mesece.

kako bi rad umrl. če že ne med seksom s kako. rajek v base, surf, avtu..

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kok tvegaš. kukr si želiš.

Ja, to je to! Samo tega se moraš tudi zavedati v polni meri.

Kar se tiče manjka... marsikdo bi lahko rekel, da tudi odvisnežem od adrenalina nekaj manjka in se zato spuščajo v takšne podvige.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne marsikdo, jaz definitivno trdim to..tisti, ki se spusca v to, mu nekaj manjka..je pa zdej vprašanje a so to kolesca v glavi,smisel zivljenja, zelja po prezivetju..

in ja, verjamem, da se mnogi, vecina, zavedajo dejanj, ampak manjka nekaj.

lej, jaz sem bilmotorist. dve hudi napaki na dveh zaporednih furah in je motor sel od hise. pa je tko fajn cutit moc mednogami, adrenalin k odvijes, sviganje..sam..je razum prevladal. danes motorje gledam, slinim se, bi imel..sam cutim strah, zavedam se tveganja

a je tko, ker sem ansel smisel drugje..ne vem. definitivno so pa otroci dosti propomogli k temu. in to zavedanje prezivetja zaradi tega in onega me sili vmirno zivljenje, v prevelik avto, v mirno voznjo,v umikanje budalam, v neadrenalinske sporte itd..

I

Izbrisan uporabnik #9334

... - odrasteš!

Prej si bil pa mladič in si iskal meje.

V bistvu je problem vsega, ker je treba napake preizkušati na svojem lastnem kožuhu.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa ja, zadosti hudo mora biti.
smile-1.gif

Jaz sem tudi moral od bližje povohati asfalt, da me je minilo do motorja. Ali brat, ko se mu je padalo zaprlo 50 m nad hribom. Sem mislil, da se mi ne bo več srce pognalo nazaj, ko sem gledal!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, tale je res norc, neke dolge življenjske dobe mu jaz ne napovedujem.

Enkrat se bo zakalkuliral in bo tisti "meter višje od tal" postal "meter nižje od tal"

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

a ni človeka že od nekdaj navduševala misel, da bi lahko letel?? no, zdej lahko. že ikarus je perje skup limal...

To more bit tak nor feeling pomoje, da jim je čisto vseeno če umrejo le po 3 minutnem letu. Pač adrenalinci. men so ql. se vsaj upajo v življenju počet, kar jim je res ql.