barvni večfunkcijski laserc z mrežo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.105
6.941
113
pri taščici
Kakšenga priporočate.(pa še podajalc za kopiranje naj ima)
Najbolje bi bilo da bi se priklopil na ruter ali celo WL.
Tiskanje recimo 1000 strani mesečno., mogoče kdaj tudi več.
Pa da ne bomo na tonerjih bankrotiral potem.
Zaenkrat je v igri nekaj takega
http://www.enaa.com/oddelki/ra...V_N__6121MFPV_N
če pa imate kaj cenejšega pa linke ali zs

Nazadnje urejeno:

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Bejž od telih čunga lunga igračk preč. Za 200 ojro NE boš našel solidne zadeve. za doma komaj, za pisarno pa ni šans!

Malo si oglej TOLE

Boš po enem mesecu na barvah nov tiskalnik plačal, glede na specifikacije pa je govno še "smart colour"
samo z enim bobnom za vse barve. Počasno, ropotajoče in polno problemov.

Naredi kar češ, ampak osebno tehle jajc ne bi kupil.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.774
113
Posebej printer in skener pa ne pride v upoštev? Ene 250€ tiskalnik in okoli 100€ skener. Pa imaš malo boljši tiskalnik, kot so te vse v enem zadeve in absolutno boljši skener.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
če se ceniš, pa svoj denar
smile-1.gif

http://www.mimovrste.com/artikel/2830088029/barvna-vecfunkcijska-naprava-kyocera-fs-c1020mfp

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Pozdravljen.

Ta Xerox ni ne vem kaj. Počasen zagon in delovanje. Cena je res OK. Poglej koliko stanejo toneri ...
frown-1.gif

Predlagam Samsung 3175FN , ki ima 1x cenejše tonerje v primerjavi z Xeroxom

LP

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
ali pa recimo gel tiskalnik..... smo nekaj časa nazaj debatirali o njih..... obstaja tudi multifunkcijska, pa še poceni je!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.105
6.941
113
pri taščici
AIDS: ima samsung "mrežo ali Wlan?

Kakšne kvalitetne scane najbrž ne bomo nikdar delal. Sicer sedaj vse to opravlja nek Hp PSC 1400 ampak je pa res počasen, drag, pa še mreže nima. Potem se pa laptopi sem ter tja nosijo

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Nobenega določenega modela ti ne bom svetoval.

Če si pameten vzemi kaj od Canona, Kyocere, Lexmarka, HPja. Zeloooo zaželjeno je da ima 4 ločene bobne,
ker drugače so same težave. Vsekakor preveri tudi ceno potrošnega materiala, za samo MF napravo pa računaj 600 ojro in gor.
Še 600 ni bogve kaj.

Odloči se sam, povem ti pa, da malo denarja ravno ene toliko muzike.

p.s. Servisiram takšnale čuda (pa precej večja tudi) tako da ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.105
6.941
113
pri taščici
Meni so pred 3 leti podtaknili od canona MFC 3240?(črno bel mfc laserc s faxom)
Takrat je stal celo premoženje (cca 250 evrov).
Raje ne pišem da nisem zadovoljen z njim, niti s servisom. Je pa mogoče res da bi bilo bolje da bi nesel v popravilo nekemu neznanemu pooblaščenemu servisu kot pa znancu, ki se je do prodaje tega printerja in laptopa obnašal korektno, tule nas je la lulat peljal..

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Tale CLX-3175FN je naslednik mojega modela, 3160FN. Bistvena razlika je, da je manjši. Zaenkrat sem kar zadovoljen, imam ga že okrog 2 leti. Mreža dela brez težav, faks tudi. Če nimaš papirja ali je prazen toner, ti shrani fakse v spomin in natisne, ko mu daš papir/nov toner.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
He he he .. Xerox pa čunga lunga ... Očitno eni res ne vidite dlje kot do big banga :D

Slučajno imaš v posesti kak xeroxov WC, da lahk o njem govoriš ? Od kot tebi ideja, da so problemi z Xeroxi ? Mam v podjetju 4 Work Centre, pa ene 7 Phaserjev. Od Wax, do Laserjev, barvnih, ČB, .... Pa VEM, da je z katerokoli mašino od HP bilo več problemov in je bila tudi zeloooooo požrešna kar se barv tiče, sploh v primerjavi z Xeroxom.

Res je, da dotičnega tiskalnika nepoznam, samo po 10 letih v informatiki od tiskalnikov lahko XEROX dam med znamkes katerimi sem zeloo zadovoljen.

LP M .

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
He he he .. Xerox pa čunga lunga ... Očitno eni res ne vidite dlje kot do big banga :D

Slučajno imaš v posesti kak xeroxov WC, da lahk o njem govoriš ? Od kot tebi ideja, da so problemi z Xeroxi ? Mam v podjetju 4 Work Centre, pa ene 7 Phaserjev. Od Wax, do Laserjev, barvnih, ČB, .... Pa VEM, da je z katerokoli mašino od HP bilo več problemov in je bila tudi zeloooooo požrešna kar se barv tiče, sploh v primerjavi z Xeroxom.

Res je, da dotičnega tiskalnika nepoznam, samo po 10 letih v informatiki od tiskalnikov lahko XEROX dam med znamkes katerimi sem zeloo zadovoljen.

LP M .

samo to kar ti omenjaš so malo "jače" zadeve
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.774
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:

LP M .

samo to kar ti omenjaš so malo "jače" zadeve
smile-1.gif
No ja, tudi tisti za nekaj čez 200€ dobro delajo. Vsaj naš Phaser 6125
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
seveda, vsak tiskalnik zadovolji, če se pač uporablja v okolju za katerega je namenjen
smile-1.gif