Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sam sem bil nekaj let nazaj v Motelu Jezero, vsaj zdi se mi, ker tukaj sedaj pišejo, da je čisto blizu centra BanjaLuke, čeprav kolikor se sam spomnim je bilo enih 5km proč. Ampak je bilo kar fajn, pa relativno poceni. Tudi sedaj je dvoposteljna soba 74KM (če je up to date cenik). Res pa, da ni v centru, ampak taksiji niso dragi.
V Jezeru dobiš najcenejše prenočišče ja, sam to sploh ni v Banja Luki ampak v Trnu (sej to Narodnjak itak ve). To je isto kot bi spal v Medvodah namesto v Ljubljani.
@Narodnjak: Jaz bi ti predlagal, da greš kar v Hotel Bosno, ima najboljšo lokacijo v gradu, pa še cena za sobe "C kategorije" so čisto ok, če že želiš biti v centru. Namreč trokrevetna soba je 150KM, dvokrevetna pa 120KM.
se oproščam za off topic, samo me res zanima od tistih, ki ste bili v BL, če lahko napišete kaj se splača pogledat, v kateri lokal iti, gostilno...a je kakšen rock/metal klub dol ali pa kakšen lokal s tako muziko?
ma stari šli smo za 4 dni....mensezdi je biu nou let iz pondelka na tork??? Pač petk gas po službi.....pa nedelja popoudne nazai u LJ na šiht v pondelk k sm meu bednga šefa pa sm se mogu it 300km nazai vozt zato da sm na zadnji delovni dan jajca prasku 8ur!
Pol pa s5 isto....direkt iz šihta gas nazaj u banja luko....pa sneg na cesti pa gužva.....in dokler sm pršu so ble že use burekđinice zaprte....in valda z praznim želodcem direkt u kafano k svojim frendom.....pol pa
Direktorica vam daje apartman za 5 osoba po cijeni od 21,00 EUR po osobi za jednu noc‡.Obzirom dac‡ete ostati duže imate jos i popust od 10%.U ovu cijenu vam je uracunat i dorucak,PDV-17% kao i taksa.
Nadam se da vam ova cijena odgovara.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.