Backup - Sync

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Zivjo !

Zanima me kaksen fajn brezplacen program za delanje arhivskih kopij. Winsows sami ze majo neki sam je sranje. Do zdaj sem uporabljal SyncToy, sam rabim zdaj da zna se preko Tcp protokolov sync delati.
Se pravi, imam na eni strani izbrano, kaj bi rad backapiral (direktorij, direktoriji itd..), na drugi strani pa kam.
Program mora omogocati:
- navaden copy
- ssl/scp
- ftp (opcija)
Delati mora tako v Sync nacinu (se pravi iz enega konca na drugega kopirati spremembe), ali pa Full (narediti nov direktorij...)
Poganju bom bodisi rocno po potrebi, ce zna v schedulingu delati pa se toliko bolj.

Thx

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Enako, zadovoljen uporabnik tega SW več kot 4 leta. Dela to kar mora in to je to.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem ta program ravno pred kratkim spoznal - potreboval sem nekaj, kar mi bo sinhroniziralo mapo strežniku iz lokalne mreže in mapo na zunanjem FTP strežniku. Deluje odlično, cel kup koristnih nastavitev. Osnovna verzija je pa brezplačna. Plačljiva pa ima še funkcijo onChange, ki sinhronizira ob vsaki spremembi!
Torej SnyBack all the way!
smile-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Poglej free zadevo Cobian Backup (je odprtokodna) in mislim da ima vse kar rabiš. Pri nas se redno backupira 15 mašin.