AYTOBE navigacija?

makaj

Zelenc'
26. sep 2007
8
0
1
Katera verzija TT pa deluje gor, al una za PDA? ima kdo kak link?

Nazadnje urejeno:

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
new info od danes: v Celovcu JIH NI VEČ
je kdo blizu GRAZa?
da povpraša?
bi vzel 2 kos....

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik stuhec pravi:
Zanič.Za malo denarja malo muzike.Res da stvar dela nekako ampak daleč od normalnega delovanja.
Res? Jaz jo imam še iz prve akcije v Metroju izpred nekaj mesecev in na njej odlično deluje MioMap v3.3, prav tako pa tudi Navigon. Edino TomToma mi ni uspelo usposobit. Oziroma naložil sem ga, se zažene, zazna karte, samo s sateliti se ne poveže. Drugače pa najde fix in cold starta prej kot TT one.

Nimam nobenih pripomb. Hitrost enaka kot pri ostalih low-end navigacijah, daljinca se da usposobit tudi za MioMap, ekran enak, svetilnost in kontrast zaslona tudi... Res ne vem v čem je problem. Edino originalna programska oprema je zanič.

Kar se pa tiče dobave v Metroju. Prvi dan akcije (petek) so jih v Celovcu imeli še 18, v ponedeljek pa ne v Grazu, ne v Celovcu ni bilo več nobene.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je. Za tako smešno ceno je to povsem solidna zadeva.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
oooo, Herr Monaco:)
pozdravljen, pozdravljen:9
hja sedaj sem od dveh znancev dobil info da zadeva deluje čisto OK sploh za tak denar;)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
A meni pa nisi verjel
wink-1.gif

edo

Zelenc'
16. dec 2007
26
0
1
ima kdo navodila kako se naloži kaj drugega imam mio map 3.3 vendar ga ne morem naložiti

edo

Zelenc'
16. dec 2007
26
0
1
saj je ampak ko zaženem napiše hardver id error na verziji 3.2 pa mi hrešči zvok

edo

Zelenc'
16. dec 2007
26
0
1
če pa naložim mio 3.2 isti program z isto licenco in kartami na silvercrest navigacijo od lidla pa super deluje, le na ay to be hrešči

edo

Zelenc'
16. dec 2007
26
0
1
nekako mi je uspelo namestiti miomap 3.3 vendar sedaj ne zazna gps sprejemnika oz. se ga ne ne da nastaviti kot pri ver 3.2 kjer pa mi hrešči zvok kar pa je pri 3.3 ok,, mi kdo lahko svetuje kako usposobiti gps
confused-1.gif