AXE

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
katera after shave vam dobro diši
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Axe je malo že cajt povozil. Zdaj se furajo natural sprayi sicer pa afteršejfi on soleje, niveje, te tekoče kremice.

Od axe je včasih bla najjača Afrika, to je ene 10 let nazaj, danes pa je to že malo out.

Je pa zelo dober še dušgel Antihangover; ta bo pa rulal doživlenjsko. Deoti pa itak rexona in nič druga.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Dark tempation
cool-1.gif
še eno uro po tuširanju diši kopalnica, aaaa da dol padeš.

Sam vedno mi bo pa legendarni Brut, ga nikol ne bo nobedn after shave prekašal
brut%20aftershave.jpg

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
men je hud, pa konc
grin1.gif

Africa mi pa smrdi, za tuširat je pa dober še Thai massage, mmmm. kje so časi, ko sem imela tega na voljo še pa još. Šiht pri uvozniku

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

brut%20aftershave.jpg

To kaj je bil

Pitralon.jpg

v osemdesetih, je brut v devedesetih, se pa bojim da po milenijumu več ni placa zanj na kopalniški policah kerlcev.

Jaz ne vozim druga kot pa:

after-shave-nivea.jpg

gillette-series-after-shave-gel-sensitive-skin.jpg

Probal miljon druga, ni jačega od tega. Če se režem zjutraj pol gilette, ker me zbudi, zvečer pa niveja ker me uspava nežen vonj.

Kolonjske vodice je vzel komunizem.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Raje si z milom za obraz temeljito spereš kožo in nato s kakšno negovalno kremo (makar obična nivea za obraz) namažeš.

Aftershave pekoče vodice so zastarela stvar.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jaz imam posebne spomine na ta vonj iz otroštva in ja, zarad tega mi je še vedno tako všeč.

jst morem zdej najdet en moški parfum za mojga, k bo obema všeč
grin1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
za po britju obvezno tole;)
04742734301-hugo-boss-boss-skin-revitalising-moisture-cream.jpg

Tole bi bilo kvečjemu za tiste, ki se brijejo po glavi
grin1.gif

Drugače jaz uporabljam različne aftershave, odvisno od počutja in od tega kje bom čez dan. Če vem, da bom cel dan delal v kakšnem tunelu uporabim Axe Africa (pač čip varianta, ampak za moj okus najboljši Axe), drugače pa uporabljam Ferrari Black, Ferrari Extreme, Givenchy π, Givenchy Blue label, Loewe Solo balm, Gant Liquid balm (tega mi bo vsak cajt zmanjkal),.... aja, pa tudi Brut je še na zalogi, tako deodorant kot afershave (dobil kot darilo pred ene tremi leti).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Jaz ne vozim druga kot pa:

after-shave-nivea.jpg

.

Moj isto samo to..za dišat je pa potem kak parfum
smile-1.gif

meni so pa te kremice čist mimo, sem mel že en kup after shaveov samo axe africa mi je najboljši, pa tud moja je zadovoljna z njim

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Tudi jest sem pred časom "odkril" tole Afrodito. In sem razširil še na njihovo kremo za obraz.

Bi vzel kar celo kolekcijo, ampak tretja zadeva (več jih nisem videl) je nek gel za zmanjševanje trebuha
tongue-1.gif