Citat:
Uporabnik DMX pravi:
thnx....ma šel bi v Tolmin in si pogledal tamkajšno okolico (Tolminska korita), Kobariško zgodovinsko pot, mogoče bi šel do Bovca itd.....sem pa drugače iz MB in Vršič mi ne diši najbolj :/
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
thnx....ma šel bi v Tolmin in si pogledal tamkajšno okolico (Tolminska korita), Kobariško zgodovinsko pot, mogoče bi šel do Bovca itd.....sem pa drugače iz MB in Vršič mi ne diši najbolj :/
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Mnja, mogoče sem narobe zračunal, ampak 24 ton zlata danes stane cca. 700M€. To je 3x več kot Šentviška zlatnina.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Najbližja pot iz LJ (domnevam da greš iz MB do tja) je potem do Škofje Loke, Železnikov, Podbrda, Mosta na Soči in potem Tolmina
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Najbližja pot iz LJ (domnevam da greš iz MB do tja) je potem do Škofje Loke, Železnikov, Podbrda, Mosta na Soči in potem Tolmina
Ali pa Šk. Loka - Cerkno - Most na Soči - Tolmin =) Mislim, da je tole za turista bolj prijazna cesta, kot čez Podbrdo.
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Kaj pa vem, meni je lažje it čez kladje, če moram prit od A do B. Pa ponavadi je manj prometa in posledično hitreje =) Predvsem bi izpostavil, da če turist trofi kak tuj kamion al pa bus prot Podbrdu in ne pozna ceste, bi znalo zanj bit kar zoprno.
Je pa res lepša cesta čez Sorco, če se ti gre za naredit izlet.
Ne da se nebi mogel srečat, mogoče sem malo nerazumljivo napisal - ko ti začne kamion/bus pred tabo vozit po sredini ceste in se za boga ne umakne, kljub svoji počasnosti, potem rata mal zaj..., če ne poznaš cesteCitat:
Tovornjaka ali avtobusa ne moreš srečat na dveh mestih v grapi in glede na frekvenco tega prevoza tam je to skoraj nemogoče zadet!