avtosola

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kaj te instruktorji ucijo zadnej cajte? a je kak nov zakon sprejet al kaj?

ni tega mesec dni, ko se peljem po dolenki, pa na hradeckega dol po litijski, na kajuhovo prosi smartinki..in ko zavijem z dolenke nabasem na avtosolo. ok, bomo sli po omejitvah, ka rni slabo. mudi se mi..ce je ne bi bilo, bi bil malca za redarja. in se peljemo..no..cjazimo..10 do 20 na uro pod omejitvijo..omejitev pa 50.
na zaloski se prpeljem vzporedno, spustim sipo, model spusti..stric, zakaj pa vidva vozita 10 do 20 pod omejitvijo..hihi..mava prvo uro na cesti veste..ja [censored] kretenska..prvo uro mas ti an cesti ob 16-tih, v guzvi, k gre folk dam..mogoce ne bi s eimela prve ure na cesti..al pa bi imela drug termin.

danes grem po stajerki proti golovcu..104 na tempomatu in v izi..dalec spredaj avtosola..ok..bomo prsli itak do golovca, pa na 80 preden jo dohitim..se pred njo, dost dalec..kiper..a lej ga drekaca..takoj pod litijsko zmigavc, pa prehitevalni..kiper je bil pa ze na pol hriba..in model furapo prehitevalnem, kiper po voznem, jaz oba pocas dohitevam..ampak ne..un na prehitevalnem..na uc bi reku, d aje kiper vozil nslabih 100, sola pa glih tok..en dva na uro gor dol..in model pred omejitvijo 80 zapelje nazaj na desno..prehitel je...cca 200 crti. potem je sel proti kopru, ga nisem mel prilike vprasat a ma anglezinjo na urah..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Persen%20FORTE%202.JPG

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.250
11.280
113
zadnji 25 tem, 7 tvojih, glupih

očitno nisi niti približno normalen.

brez zamere, ampak je res.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
8 je pa tišlarjevih...
S tem da imajo Softijeve včasih smisel, tišlarjeve pa nikoli.

Poudarek na včasih.
evil.gif

Pa saj avtošole gredo tudi meni na organ, ko se spravijo na cesto ob 7. ali 15. uri.
10.gif

Še bolj pa traktorji.
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a zdej je pa glupo, primitivno, ko gre avtošola na prehitevalni in vozi 3km ne da bi koga prehitela.

k pa to anredi en k ma izpit ze 20 let..je pa [censored], neotesanc itd.

zdej pa jaz res ne razumem

mistique

Guru
16. jun 2009
14.246
2.049
113
Emona / Carnium
Mladi voznik bo največ izkušenj pridobil ravno v prometni konici
evil.gif

Glede prehitevanja, pa velja, da je treba tiste 3km, povsem mirno preživeti na voznem pasu (ker je tam manj prometa). Saj se ti nikamor ne mudi. Razen v grob morebiti (tako ali drugače).
crazy1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.246
2.049
113
Emona / Carnium
Jaz sem v prvi uri pripeljal nazaj v AŠ Moste iz Bizovika. Največji problem je bil ta, da sem se navadil na drug položaj prestavne ročice, kot je bil v katrci
grin1.gif