Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Mislim tudi, da naš dojenček ne bo hotel biti v sedežu z mizico, žal.. se zavedam, da je varnejša.
Citat:
Mislim tudi, da naš dojenček ne bo hotel biti v sedežu z mizico, žal.. se zavedam, da je varnejša.
.
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
.
kako veš da ne bo hotel biti v sedežu z mizico?
Citat:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
.
kako veš da ne bo hotel biti v sedežu z mizico?
Ne vem zagotovo, ampak bi lahko rekla kar zagotovo, ker ne mara biti utesnjen. Npr. nošnja v nahrbtniku za v hribe-ni šans, se mi zdi, da je podoben občutek v sedežu z mizico. Poleg tega je še majhen (10 mesecev), lahko bi še bil v jajčku, ampak ne zdrži v ležečem položaju, tudi v vozičku je bilo prav mučno en čas, dokler ni lahko sedel samostojno. Pač, otroci so med seboj različni. Bova pa ga dala poskusno v sedežek z mizico, v trgovini.
Citat:
Citat:
..no, mogoče pa tudi ne...
https://www.youtube.com/watch?v=ik_9_FxAfrI
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
???
A ti sedezi z mizico nimajo varnostnega pasu? pa kako ahko to sploh dovolijo prodajat?
Skratka: otroka ne dajat (dikler ni dovolj velik, da je priper s pasom od avta) v sedez, ki nima scojega varnostnega pasu (seveda 5-tockovnega)
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
sj to, prenost pri čemu, da se otrok lažje izvije ven oz. bohnedaj v nesreči pade ven.
da bi dal jz mojga tamalega(20mesecev) v stolček z mizico se bi mi takoj izvil ven, pa še razstavu bi jo. d
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
???
A ti sedezi z mizico nimajo varnostnega pasu? pa kako ahko to sploh dovolijo prodajat?
Skratka: otroka ne dajat (dikler ni dovolj velik, da je priper s pasom od avta) v sedez, ki nima scojega varnostnega pasu (seveda 5-tockovnega)
ti z mizico (govorim za firmo cybex) so med najbol ocenjeni med testi! poleg tega ustrezajo vsem varnostnim zahtevam.
in zakaj bi potem dvomil v tak izdelek?
https://www.youtube.com/watch?v=xRzQLa4u4wU