Avtoradio v Oplu ....

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Pozdravljeni .....

... ne ne, nič ni narobe z njim, ampak bi povprašal sledečo stvar. Prepričan sem, da lastniki Oplov veste o čem govorim in sicer:

Poslušam CD in imam nastavljeno, da ko so na določeni postaji prometne informacije, da se prekine CD in poslušam prometni servis.
Na ekrančku na sredini armature se je pokazal kvadratek v katerem je pisala radijska postaja, za katero sem nastavil, da se mi vklopi ob prometnih informacijah.

Včeraj pa sem med vožnjo nekaj stiskal in se mi zdaj NE POKAŽE več samo kvadratek na ekrančku z izbrano postajo, temveč je podatek čez cel ekranček. Torej želel bi, da se mi ponovno prikaže samo kvadratek in v njem ime radijske postaje .... kje pri hudiču to nastavim ??

Res bom hvaležen za rešitev. Hvala !

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik japke pravi:
mislim, da moreš TC nastavit med poslušanjem cdja, da izbereš želejno postajo..

Fora je v tem, da ko sem imel na drugi radijski postaji in so na tej, katero sem imel nastavljeno obvestila (TC) se je prav tako naredil kvadratek in je izpisalo postajo. Tudi ko sem imel nastavljeno na Board Comp se je tudi vmes ko so bile info, pokazal kvadratek čez podatke .... ti ker imaš isti avto, veš o čem pišem. Res bi rad rešil to, ker mi je tisti prikaz bil bolj praktičen, predvsem pa simpatično.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Jaz imam tudi na CDje ... OPERA radio, baje ta boljši oplov audio sistem. Sam radio vsebuje CD izmenjevalec in gre v njega kar 6 CDjev. Mislim pa, da imaš upravljanje radia preko ekrančka skoraj če ne popolnoma isto. Ne vem, ugibam, predvidevam, da imajo menije vsi eneke razen moj ima še dodatno zaradi CD strežnika, kar pa ne spremeni verjetno nastavitev te funkcije za katero sprašujem.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Zadevo sem pogruntal !
cheer.gif