Avtopralnica oz čiščenje notranjosti vozila

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Rad bi preverjen nasvet oz dobro izkušnjo za notranje čiščenje vozila v okolici Ljubljane (radij 40 km)
Morda ima kdo izkušnjo z Autocommerce pri AMZSju?

pozdrav.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
notranjost ti očitstijo povsod (če ga redno čistiš, ti ga bo vsaka avtopralnica dobro očistila).

pri kemičnem čiščenju pa je razlika samo v ceni
tongue-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Notri mi ga še nikjer niso dobro očistili. Najbolj nezadovoljen sem s čiščenjem stekel odznotraj (vedno ostanejo sledi oz. lise) in pa nepozornost na robove in druge detajle, kjer moraš malo bolj natančno iti s krpo.

Ok, razen v avtopralnici Nick v Šiški, samo tam je cena min. 2x tolikšna kot običajno. Za ta denar se pomatram tudi sam. Vse kar rabim je žeton za sesalc, stelex in papir za šipe ter vlažno krpico iz mikrovlaken za ostale površine.

Kar se tiče globinskega, je bil znanec z Autocommerce-om zadovoljen. Sam sem to naredil kar sam pri prijatelju ki si lasti mokro-suhi sesalec al kaj je že. Cena 1 pica + pivo. Sem se pa kar namatral,drži.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Mislim, da se imenuje Jerinček, na Jurčkovi (Rakovnik, južni del Lj). Že zunanje pranje je uredu (štrajfix, krtače, obrišejo ga, namažejo gume...) za borih 6€
cheer.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Mislim, da se imenuje Jerinček, na Jurčkovi (Rakovnik, južni del Lj). Že zunanje pranje je uredu (štrajfix, krtače, obrišejo ga, namažejo gume...) za borih 6€
cheer.gif

Jerinčka moram pa tudi sam pohvalit! Dobri so za tole ceno!
cheer.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kje točno je to?

Na Rudniku, na Jurčkovi cesti. Če greš v smeri center-Leclerk je na levi strani in ne moreš zgrešit, ker se avtopralnica dobro vidi s ceste.
cheer.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Morda sva imela s partnerjem smolo, ampak je to edina avtopralnica kjer sva reklamirala pranje avta, pa po drugem pranju zunaj še vedno ni bil avto takšen kot bi naj opran avto izgledal.
Edina avtopralnica kjer so res dobro očistili zunanjost in notranjost je Špan Jakšič center na Rudniku.
Iz Viča smer avto sejem tik ob cesti.

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pred leti je bila v sobotni prilogi Dela Na kolesih namještalka...v avto so podtaknili več odpadkov (žvečilni v pepelniku, smet pod sedežem...) in ga nato odpeljali v razne avtočistilnice. Vse kose smeti so našli in odstranili edino v avtopralnici Lavi na Kokrici pri Kranju in zasedli prvo mesto. Njihov šef je bil tako vesel, da je komplet delavce odpeljal na hudo večerjo
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kakšne pa ima cene?
zunanje in notranje čiščenje?

Vič mi je predaleč
tongue-1.gif

iščem eno ročno pralnico v okolici Broda...

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Pred leti je bila v sobotni prilogi Dela Na kolesih namještalka...v avto so podtaknili več odpadkov (žvečilni v pepelniku, smet pod sedežem...) in ga nato odpeljali v razne avtočistilnice. Vse kose smeti so našli in odstranili edino v avtopralnici Lavi na Kokrici pri Kranju in zasedli prvo mesto. Njihov šef je bil tako vesel, da je komplet delavce odpeljal na hudo večerjo
smile-1.gif

Gorenjci vse poberemo iz avta
zmaga.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
cheer.gif

A si moral povedat
jezen.gif

Zdaj bo pa še večja gužva.
jezen.gif

Že zdaj sem čakal nekje eno uro.
jezen.gif

Sicer pa sem tam že nekaj let zadovoljen.
zmaga.gif

Aja, pa še kakšne vrednejše že pozabljene predmete ti dajo na sovoznikov sedež.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Jz vam priporočam ročno avtopralnico Paleste na Viču
smile-1.gif

uf-1.gif

Prijatelju (bil sem zraven) so ga znotraj tako očistili, da jih je moral zmaltretirati, da je bilo sploh nečemu podobno.

Sicer pa je verjetno odvisno od trenutnih delavcev, ne od firme.

So pa v prej omenjeni Kozami na Jurčkovi določeni isti fantje že kar nekaj let.