Avtomobilsko poreklo

ninchh

Zelenc'
10. nov 2009
8
0
1
Pozdrav vsem skupaj. Ravnokar opravljam diplomsko nalogo iz področja avtomobilizma - obnašanje porabnikov glede na poreklo avtomobilov. Glede na izkušnje menim, da vam kot kupcem ni vseeno iz kje avtomobil izvira. Zato bi vas prosil, če si vzamete nekaj minut in rešite spodnjo anketo. S tem mi boste neznansko pripomogli k zaključku diplome in k pravilnim ugotovitvam.
Hvala!Lp

http://www.1ka.si/a/5888

Nazadnje urejeno:

ninchh

Zelenc'
10. nov 2009
8
0
1
Meni normalno odpre začetek ankete. Morda bi poskusil s kakim drugim brskalnikom?

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Odpre normalno. Bom jutri rešil.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Meni FF4 odpre BP.

ON:
Sem na koncu že čisto pozabil, da rešujem "avtomobilsko" anketo.
grin1.gif

ninchh

Zelenc'
10. nov 2009
8
0
1
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Meni FF4 odpre BP.

ON:
Sem na koncu že čisto pozabil, da rešujem "avtomobilsko" anketo.
grin1.gif

Vem, je kr izčrpna. Mogoče celo malček preveč:)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zdaj ne vem že pri prvem razvrščanju, če je poreklo mišljeno samo recimo, ko kupuješ nov avto, a je nemc, francoz, italjan...

al je to tud mišljeno pri rabljenem, ko je v bistvu poreklo = zgodovina avta (prvi lastnik, pri nas kupljen, vožen lagano, garažiran...)?

bendeho

Pripravnik
16. jan 2008
44
0
6
Poreklo? kaj točno hočeš s tem povedati? poreklo blagovne znamke?
saj veš da nekatere japonce delajo na madžarskem in v angliji, indiji, turčiji itd. in da ogromno nemških avtov ni narejenih v nemčiji, francoskih pa ne v franciji?

ninchh

Zelenc'
10. nov 2009
8
0
1
Citat:
Uporabnik bendeho pravi:
Poreklo? kaj točno hočeš s tem povedati? poreklo blagovne znamke?
saj veš da nekatere japonce delajo na madžarskem in v angliji, indiji, turčiji itd. in da ogromno nemških avtov ni narejenih v nemčiji, francoskih pa ne v franciji?

Bolj na splošno je mišljeno. Honda=Japonska, BMW=Nemčija... Vsi se zavedamo da so sestavni deli iz celega sveta...in da je marsikateri avtomobil proizveden drugje...tako da to sem pri anketi zanemaril.

Lp