Z mojo drago nekaj razmišljava v smeri nakupa avtodoma. Vse je še v zelo, zelo zgodnji fazi, zato bi rad pridobil čimveč informacij o samih avtodomih, potovanjih, destinacijah, vzdrževanju, izkušnjah...V glavnem, zanima me vse v zvezi z avtodomi!!!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Avtodom si kupi, če boš res živel ta način življenja, to pa pomeni več uporabe kot dva tedna poleti.
Poznam kar nekaj lastnikov - AD uporabljajo večino lepih vikendov, za smučarijo + poletne počitnice. Ampak zavedati se moraš, da počitnice AD niso prav poceni. AD sam po sebi ni poceni (najet ali lastniški), poraba je 12+, tujina, vstopnine...
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
AD pride v postev premoznejsim upokojencem. Se spokajo v AD in gredo za 3,4 ali vec mesecev na ttrip po EU. Vmes pa jim vsakega 1. v mesecu kapne na TRR mastna penzija. Sem srecal en tak nemski par po tripu na Norveski. Sta zivela ze 3 mesec v kamperju.
LP
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
AD pride v postev premoznejsim upokojencem. Se spokajo v AD in gredo za 3,4 ali vec mesecev na ttrip po EU. Vmes pa jim vsakega 1. v mesecu kapne na TRR mastna penzija. Sem srecal en tak nemski par po tripu na Norveski. Sta zivela ze 3 mesec v kamperju.
LP
Kaj takega bi jaz sigurno nekoč rad. Ni ti lepšega, ko pa to da maš cajta na pretek, se spokaš v vozilo in greš naokoli,
obiščeš tistega bratranca v španiji, se ustaviš na azurni kjer dopustuje frend, greš na avtosejem v ženevo, nato
malo po italiji,.... Res ni lepšega, pa vsak mesec ti kanejo 3 jurji na kreditko.
Taprav lajf, sigurno dočakaš 95 let(no jaz manj ker pijem dosti)
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Poleg tega pa - zakaj bi rinil na Balkan, ko pa je toliko zanimivejših krajev za videti.