optika tu nima veze in je škoda stran vrčt 35 EUR!
Tipični problemček zna bit, da feltna ni lepo sedla ( s centrirnim obročem) na pesto. Verjetno je problem na sprednjih gumah.
Na tvojem mestu bi kar sam odšravfal gumo, dvignil avto, ter zbrusil centrirani del (če je avto višjega ranga verjetno niti ne bo rjav..torej ta del odpade) ter namazal z mastjo...ter nazaj (lepo) nataknil gumo, privil...ter na drugi strani isto. Potem pa naredi en poskusni krog.
Če bo še vedno vleklo pojdi nazaj do vulkanizerja...pa naj on gleda kje e problem, ker če ti na starih guah ni vleklo ti ne sme tudi na novih (seveda preventivno preveri še tlak v gumah).
(ker jaz sem imel podoben problem...na zimskih mi je eno leto obupno vleklo v desno..po menjavi gum (s feltnaim vred) je bilo OK..sem šel še preventivo na optiko, pa sem jim samo denar pustil tam...pozimi ko so šle zopet nazaj iste zimske gume s feltnami, pa ni nikamor vleklo...torej edina stvar, ki je lahko bila, je bila ta, da je bila guma slabo nastavljena...kar pa se lahko zgodi, če je vse rjavi in cenntrirni obroč ne sede lepo do konca...pa še vulkanizerji običajno gumo začnejo vijačit ko je feltna povsem postrani in jo potem sami vijaki potegnejo v ravno pozicijo).