Avto nad 100kw in do 2000 eur - Mnenja!?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Po kalkulaciji sm se odloču da bom prodal svoj traktor, ker delam po novem max. 600-800km/mes in kupil nekaj starejšega a avto pod 100kw me ne mika ker sm pač navajen na malo več HP.

Kaj menite npr. o TEM AVTU pa njegovem avt- menjalniku
sprasujem se.gif
Od nekdaj mi je ta avto všečn a sm slišu (rekla - kazala) da je kvarljiv in precej drago vzdrževanje.

Ma kdo kak uporabn info
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Tud sam se čudim KM-jem ma Maximi, je pa res da bi raj mel japonca. Pride še v poštev kak Legend pa k tazga. (civic- odpade)
Ma tud Chrysler Stratus je kr fajn sam da nau vsak mesec na servisu
confused-1.gif

Pa še ROVER mi je padu v uč.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Pa kaj če mi dizl za 600km/mes pa do šihta mam par km
sprasujem se.gif

Sej mam zdj enga ki mi stoji bv po 4-5 dni...
Vseen hvala
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
No, to pa je konkretn avto
zmaga.gif

Sej gledam Accorde, Legende, Maxime, Rover (honda engine), in podobno
wink-1.gif

V uč mi je padu še ta Stratus a kaj k še nč o njemu nism zvedu, sodelavc svojga Voyager-ja tok hval
da ne gre več z Chrysler-ja
17758-icon_confused.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Sej mam zdj enga ki mi stoji bv po 4-5 dni...
Vsi ti zgoraj našteti pa ti bodo v primeru okvare stali v delavnici 4-5 tednov, da boš dobil naročeni del. Kje je potem smisel?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Kaj imas sedaj?mogoce kdo kupi, menja....
Ni nujno! Meni je na japan eksoti (do "5" avtov v slo)crknila razdelilna kapa. Nekaj dni (2-3)in je bila v siski tam pri obvoznici (gama? "Ponaredek", 3x cenejsi in 5x hitreje dobavljiv od originala. Ne vem pa kako je s plehom in podobno. Sicer pa ce je kaj vecjega, ti pri takem avtu pride samo rabljeno v postev.
Nova luc in odbijac pa kaka maska zna stati vec od vrednosti avta.
Avtomatika bi se izogibal. Razen ce ga kupujes zaradi "lenobe"

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Ti avti so jama brez dna. Sicer so poceni ampak vedno se kaj kvari in je potrebno veliko denarja, da je avto sploh vozen.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Avtor naj se najprej odloci o razredu zavarovanja in cestne takse.
Se pravi do 130kw in do 2,5l ali nad to mejo. Ker nad to mejo je poraba "nepomembna" ker bo registracija predstavljala pol vrednosti avta in bo znasala toliko kot bo dal za gorivo cez celo leto (poraba liter gor ali dol)
dobrega jurja za registracijo, toliko pa se za benz. Ob manj kot 10 jurjih letno.
Kolega ima A6 2.4 Q, avant..... Bez leder, avtoklima, slo, servisna, manj kot 200 kkm. Je pa res da je bil vec kot 2 jurja pa 9 let star ob nakupu. Po dveh letih samo dvakrat olje

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Kaj pa BMWjeva petica? Idealno kak 523i - polnokrvni šestak, ki pade pod 130kW. Vzdrževanje glede na klaso ni drago, kakovost pa je med boljšimi iz tistega obdobja. Sicer boš verjetno izbiral med najcenejšimi, ampak mogoče se vseeeno najde kaj primernega? Seveda se ne smeš ustrašit 300k km.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Mah, mam z bavarci kr smolo tko da raj nebi
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj imas sedaj?mogoce kdo kupi, menja....
Mam kupca- gre avto v Bosno za lepe denarce
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ti avti so jama brez dna. Sicer so poceni ampak vedno se kaj kvari in je potrebno veliko denarja, da je avto sploh vozen.
To vrjetn mislš na Stratusa, ker če namiguješ na te japonce k sm navedu se zeloooo motiš al pa še nisi mel japonca
grims-1.gif

Npr., Rover 620 ima org. motor od H-Accord in je
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Avtor naj se najprej odloci o razredu zavarovanja in cestne takse.
Se pravi do 130kw in do 2,5l ali nad to mejo. Ker nad to mejo je poraba "nepomembna" ker bo registracija predstavljala pol vrednosti avta in bo znasala toliko kot bo dal za gorivo cez celo leto (poraba liter gor ali dol)
dobrega jurja za registracijo, toliko pa se za benz. Ob manj kot 10 jurjih letno.
Kolega ima A6 2.4 Q, avant..... Bez leder, avtoklima, slo, servisna, manj kot 200 kkm. Je pa res da je bil vec kot 2 jurja pa 9 let star ob nakupu. Po dveh letih samo dvakrat olje
Ja, do 130kw bi še šu... Audi odpade
smirk-1.gif
avto bi pa mel kak let+, pol pa itak prodal za kak drobiž in zato nebi zdj dajal velik za avto pa da se matram z prodajo.
Dam zdej 1500 pa pol če ga zapelem na dinos mi nau žou
grin1.gif