Avto mi plava na AC

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Ko sem sam v avtu mi avto na Ac plava, če je kdo na sovoznikovi strani se plavanje avta skoraj ne zazna.....tud pred kakšnimi ovinki se čudno obnaša (naenkrat cukne v eno stran)....kaj je sploh narobe....lahko samo pomislim na amortizerje.
Kolk pa to kaj stane popravilo?
15 evrov ma uro en mehanik tod okol, ko skoz šranfa.
Hyundai accent l.98

Nazadnje urejeno:

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Malo si smešen s temi €. Jebiga, imaš avto kar pomeni vsakoletni stroški!. Popravilo pa pride kolikor pač pride, če boš hotu imet popravljen avto boš plačau pa če bo del.ura 15€ ali 35€..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Kar zbiraj pol leta predračune, samo pazi da ti avto ne bo pred tem 'cuknil' v kakem ovinku pod šlepar.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Pelji na servis in placaj. Ali pa prodaj avto, pa bomo na forumu se najbolj srecni
grin1.gif

Ali pa tudi ne... je kar zabavno brati tvoje glupe poste
hysterical-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Ko sem sam v avtu mi avto na Ac plava, če je kdo na sovoznikovi strani se plavanje avta skoraj ne zazna.....tud pred kakšnimi ovinki se čudno obnaša (naenkrat cukne v eno stran)....kaj je sploh narobe....lahko samo pomislim na amortizerje.
Hyundai accent l.98

A ni "plavanje" kar običajen pojav na starejših Hyundajih (Pony, Accent, Lantra)?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ponavadi so to gume ali pa amortizerji.
če hočes ostati cel oz ne končati v črni kroniki idi na servis. cena tu ne bi smela igrati vloge

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:

A ni "plavanje" kar običajen pojav na starejših Hyundajih (Pony, Accent, Lantra)?

Na žalost je ja.......menjat boš mogu končnike.....pa uzadi končnike stabilizatorja.....če maš dobrga mehankarja k ne nateguje neb smel bit več kt 150-200eur

Si pa dolg zavlačeval z popravilom da plava avto??? Poka k vozš čez lukne nč
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Hyundai accent l.98

je ja.... tudi moj accent letnik 97 plava na AC..... da pa bi v ovinku kam cukal pa še nisem opazil
grin1.gif

mene osebno plavanje ne moti
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
če naenkrat cukne v ovinku, je lahko morda kaka volanska letev...pelji k mehaniku, da bo pregledal

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
LeQuack : Tale je pa dobra
Ne nič nikjer ne poka ali ropota ali kaj podbnega na makedam cesti samo pred ovinkom se morda malo bolj čudno obnaša, če ravno "divjaš".

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Na makedam cesti:
Ne nič nikjer ne poka ali ropota ali kaj podbnega na makedam cesti

Na asfaltu:
samo pred ovinkom se morda malo bolj čudno obnaša, če ravno "divjaš".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Stari......al pa počeni amortizerji!

Lantra let. 98 jatere lastnik sem tudi sam vem da ma probleme z zadnjimi amortizerji!

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri meni v levem ovinku poka, občutek kot da izgubi podlago in občasno pri višji hitrosti pri zavijanju v levo rahlo cvili. Naj bi bila pa napokana manšeta na volanski letvi. Ne bom popravljal, baje ni kritično, tudi če poči
confused-1.gif
Itak sem v procesu menjave avta, tega se bom pa znebil za sitne pare, samo da nekdo vzame ...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pri meni v levem ovinku poka, občutek kot da izgubi podlago in občasno pri višji hitrosti pri zavijanju v levo rahlo cvili. Naj bi bila pa napokana manšeta na volanski letvi. Ne bom popravljal, baje ni kritično, tudi če poči
confused-1.gif
Itak sem v procesu menjave avta, tega se bom pa znebil za sitne pare, samo da nekdo vzame ...

Upam, da si pošten in ne boš teh stvari zamolčal novemu lastniku...
smirk-1.gif