Avto do 4000 €

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Pozdravljeni.
Kupiti moram drugi avto, ki bo delal precej malo kilometrov, saj bodo relacije kratke. Sosed mi prodaja Opel Corso, letnik 2006, motor 44 kW/60 KM. Je to za kaj? Mogoče kak drug predlog? Mora pa biti take velikosti, pa letnik ne starejši od 2005.
LP!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113

Honde in alfe je gledal potem je pa corso uzel...
hysterical-1.gif

Kot, da bi fotomodele od "nekdo"-ta gledal potem, bi pa eno sivo miško vzel
grin1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Folk itak v večini primerov ne ve, kaj bi rad. Nekateri lahko premlevajo milijon let, pa potem kupijo, pa so nezadovoljni, pa spet premlevajo, menjajo itd. do onemoglosti.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Corsa 05 ali 06 letnik je cool. Ima moja - avto kar kompakten z dobrim (čvrstim) podvozjem (proti kakem Cliu ali Pugiju), ter kar nekaj opreme - usnjen volan, radio z obvolanskimi, aut. klima, 4x AB, ABS - to v nekem srednjem paketu opreme.

Kupila ga je 08 od prve lastnice - do zdaj še BP, samo redni servisi - vsak dan naredi ca. 60 - 70 km.

Osebno priporočam Corso, edino žarnice je malce težje menjat - ni pa panike.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Imamo pr hiši corso 04 in cliota 98 in corsa bolj plava po cesti kot clio, novejši clioti (2002+) pa so trši kot moj. Pa pri 60k km ima konkretno več čričkov kot moj pri 160k, zadnji amortizerji škripajo že skor od novega, pa moj se mi zdi v kabini tišji. Ima pa corsa boljše gretje/klimo, ki začne praktično takoj gret/hladit. In se strinjam, žarnice je težko menjat, pa un zatič se hitro zlomi.

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Si bom kar sposodil temo: do januarja bi rad zamenjal avtomobil ampak sem v dilemi, ker ne vem katerega - predvsem zaradi problemov, ki jih imajo določene znamke.
Renault Laguna II je bila kar dober kandidat dokler nisem ugotovil, da so motorji *khmmm*.
Kaj pa recimo Peugeot 406 in Citroen C5?
Pa Alfa Romeo 156/166?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Sicer nočem nobenega žaliti ali podcenjevati katere koli znamke, vendar se ne morem znebiti občutka, da znamke, ki si jih naštel niso nek biser kvalitete.
Glasno razmišljanje... če boš avto mel nekaj let pa prodal je ok in če ne boš delal veliko km...

Sicer ne vem zakaj, ampak imam predsodke. Lahko da delam krivico..

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Bi ostal na znamki (Toyota), ki jo vozim trenutno ampak je pramalo cekinov na nabavo druge - zato kompromis za nekaj let
smile-1.gif

Trenuten avto je že skoraj oldtimer in potreben kar nekaj popravila - iz ekonomskega vidika se ne splača...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
406, 2.0 hdi, preko 250.000 km niti enkrat ni crknu. Samo redni servisi in tankaj.

To mi je všeč. Upam, da ti bo še dolgo služil brez kakšnih bednih presenečenj. Tako vsaj avto dela zate in ne ti za njega
smile-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Avta nažalost več ni med živimi, ker je bla narjena totalka, prej ga je pa še toča zjebala
frown-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Ericssony pravi:
Si bom kar sposodil temo: do januarja bi rad zamenjal avtomobil ampak sem v dilemi, ker ne vem katerega - predvsem zaradi problemov, ki jih imajo določene znamke.
Renault Laguna II je bila kar dober kandidat dokler nisem ugotovil, da so motorji *khmmm*.
Kaj pa recimo Peugeot 406 in Citroen C5?
Pa Alfa Romeo 156/166?

dve hudi laguni imam na zalogi, tretja je šla.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz sem imela 406.ko, lahko rečem da je bil super avto, udoben, za vozit enkraten, prodala sem ga zaradi porabe, saj mi je 2.0 bencinar kuril po mestu 12 litrov (normalne in lepe vožnje), če bi bil hdi ga verjetno nebi ali če bi delala res malo kilometrov.

C5 ni oblikovalski biser je pa prav tako super avto, brez nekih težav, vozi, tankaj in naredi letni servis.

Za Alfo ti ne znam povedat.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Žlahtnik ima službenega C5. Naklali že preko 500.000 km. Res, da je že obstal na cesti, sam pri teh prevoženih km,
je že skoraj za pričakovati. Se sedaj ne spomnem kaj je že crknilo, v bistvu pa delajo redne servise in vozijo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz sem imela 406.ko, lahko rečem da je bil super avto, udoben, za vozit enkraten, prodala sem ga zaradi porabe, saj mi je 2.0 bencinar kuril po mestu 12 litrov (normalne in lepe vožnje), če bi bil hdi ga verjetno nebi ali če bi delala res malo kilometrov.

C5 ni oblikovalski biser je pa prav tako super avto, brez nekih težav, vozi, tankaj in naredi letni servis.

Za Alfo ti ne znam povedat.

ti moj biserček komaj odkriti. koliko km si pa anredila s p406, da si prišla do zaključka, da je super avto?