Avi file noče predvajati

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če želim predvajati nekatere avi file, mi nekateri nočejo predvajati. Vse datoteke so iz istega torrenta, pa vseeno nekateri se lahko predvajajo, drugi pa ne. V VLC samo časovni trak nahitro preteče, ni pa ne slike ne zvoka. Gom player pa pravi, da naj bi potreboval neke kodeke, na internetu pa nič ne najde.
Zakaj se torej datoteka ne predvaja? Rešitve?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Aha. Če noben od teh noče predvajat, je po mojih izkušnjah tale .avi fajl zanič. Še enkrat ga potegni z neta. Ni druge...

btw Kaj so to slučajno klipi od BigBrother2? Ovi, ko jih je konvertral, jih je slabo skonvertiral. Mislim, da so že original na torrentu pokvarjeni, tako da sploh ni opcije, da bi jih lahko kdo gledal. Malo več povej o fajlu, če ma smisel oz. če je varjanta da se reši. lp

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne ni BB.
smile-1.gif

Gre za celo sezono ene nanizanke, nekateri deli se lahko normalno predvajajo, drugi pa ne.

Ne vem, kaj naj še povem o fajlu?
Vsa so poimenovana v tem smislu: naslovS01E01.DSR.XviD-NoTV, le da eni delajo, drugi pa pač ne.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hm. Najbolše , kar lahko narediš je, da tam kjer si to dol potegnila, vprašaš, če drugim laufajo vsi deli. Če pa drugim delajo, pa boš rabla druge kodeke, najbrž. Čeprav je čudno, ker nekateri delajo normalno s temi kodeki, ki jih maš na pcju.
17758-icon_confused.gif
Pred inštalacijo novih kodekov priporočam , da odinštaliraš stare in restartaš pc. Jaz uporablam najnovejši ffdshow pack in nič drugega.

Še vedno mislim, da so te epizode zanič. Poročaj
smile-1.gif

Res pa je, da ko sem govoril o bb2 fajlih, so le ti v formatu . flv in jih pravtako ni znal ne vlc ne gom player predvajat, nekaterih.

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Na računalniku nisem imela nobenih posebnih kodekov, samo predvajalnike, pa mi je vseeno delovalo. Sem dala dol ta ffdshow pack, pa ni nič pomagalo, spet ista pesem.
Očitno so res zanič.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi s tem predvajalnikom ni bilo uspeha.

Sporoči mi:

Ni bilo mogoče najti kombinacije vmesnih filtrov za predvajanje toka. Error Num: 80040218

Pa saj se na računalnik pretaka že drug torrent, upam, da s tem ne bo napak.
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pol je pa že nekaj hudo narobe s fajlom ali pa je fake, ker VLC, GOM in KM predvajajo tudi napol prenešen torrent (seveda vmes preskakuje, ampak špila).