Autodoc neodzivnost ?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Pozdrav ,

preko autodoc trgovine sem nabavil že večkrat razne rezervne dele. Dosedaj vse ok , dokler sem samo plačeval.

Sedaj se je pa pojavila težava. En kupljen amortizer je dejansko zanič ,zelo ,zelo trd. Sicer mi ni čisto jasno kje je težava , da je tako trd.

In sedaj pišem na mail autodoc.si ,de , preko sporočil na facebooku , odziv pa enako nič. Nikjer nobenega odziva. A je kakšna druga pot , ali pač enostavno jih reklamacije ne ganejo ??

lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Potem mislim da bo očitno več kot dan ?? Kateri jezik preferirajo ? Slovensko tudi ?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.610
4.346
113
Jaz sem na nekega mujota naletel ko je znal samo angleško pa čeprav bi mi bolj pasalo nemško.

Napiši mu po Slovensko pa naj se z googlom zeza.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Sem pa res pričakoval slovensko podporo. Tudi jaz sem dobil enega "angleža"... Trd do amena. Vse super ko plačuješ , reklamacije jim pa ne dišijo...

Mam pa tudi res tak smotan primer, amortizer trd 50% bolj kot normalno..Starega nimam več ,zdaj če dam tega dol ,bo avto stal sigurno 14 dni. Amortizer pa fuč od prvega kilometra dalje. Pa video ,pa slike kaj je narobe. Pa kako mu naj dopovem ,da nimam kaj slikati in snemati , da to se dejansko opazi med vožnjo. On ima občutek da ga nategujem , jaz pa obratno. V takih primerih je pa nakup doma boljša odločitev...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ne bi se čudil, če so ti poslali 2 različna amortizerja. Pri njih je navada, da če ene stvari nimajo, kar nek drug pol cenejši del pošljejo ... priznanih znamk pa pogosto nimajo, čeprav jih oglašujejo zelo poceni. To morajo biti neki Turki zadaj, ker so navadni nateguni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Ne bi se čudil, če so ti poslali 2 različna amortizerja. Pri njih je navada, da če ene stvari nimajo, kar nek drug pol cenejši del pošljejo ... priznanih znamk pa pogosto nimajo, čeprav jih oglašujejo zelo poceni. To morajo biti neki Turki zadaj, ker so navadni nateguni.
Ob naročilu napišeš, da želiš točno naročene dele in nobenih alternativ, pa bo. Sem pa zato čakal teden dlje, da so vse skompletirali. So pa hoteli tudi meni neke x “enakovredne” noname dele pošiljat.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.140
4.118
113

Prej bi rekel da je un tadrug zanič in ta ki je trd ok, je pa res da pri tej poceni robi lahko tudi to zajebejo! :D

Če imaš en zanič amortizer je čisto možno da čutiš trdoto na strani tistega ki je dober, ker se vse prenaša nanj oz. zgleda kot da je avto čisto trd, ker na drugi strani preveč plava in se preko stabilizatorja potem sile prenašajo na dobrega ki ni sposoben kompenzacije.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Prej bi rekel da je un tadrug zanič in ta ki je trd ok, je pa res da pri tej poceni robi lahko tudi to zajebejo! :D

Če imaš en zanič amortizer je čisto možno da čutiš trdoto na strani tistega ki je dober, ker se vse prenaša nanj oz. zgleda kot da je avto čisto trd, ker na drugi strani preveč plava in se preko stabilizatorja potem sile prenašajo na dobrega ki ni sposoben kompenzacije.
Ne ,ne , je kar ta zanič..Ker z roko se nasloniš in komajda malo pritisneš . Če na drugih avtih probaš , vseeno lahko s ssvojo močjo malo zanihaš in stisneš amortizer.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
me zanima kakšna je bila cena. in kakšna bi bila cena če bi ti kdo to naredil z računom?
kakšna je cena, oziroma za kakšno ceno se jebe.te okoli in krajšate življenje?
od oke bom reko da za 40€.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
me zanima kakšna je bila cena. in kakšna bi bila cena če bi ti kdo to naredil z računom?
kakšna je cena, oziroma za kakšno ceno se jebe.te okoli in krajšate življenje?
od oke bom reko da za 40€.
No to si malo v temo brcnil , kar daj enkrat povprašaj pri nas za kakšen servisni komplet ,potem pa za isto robo poglej še na autodoc. V večini primerov so kar konkretne razlike. Pri komplet ploščicah primerljive kvalitet ali iste sem prihranil okrog 40 evrov. Amortizer pri nas mislim da ga pod 100 evri ni...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
no saj to vprašam, kakšna je razlika? ker jaz sem enkrat na bmw tišal diske za 600 in 5 krat reklamiral, potem tukaj plačal 800 in je bil mir. za 200 sem se jeb.al 1 leto, reklamiral in vračal. časa in obisk menjav je bil pa okoli 200 od oke, tak da če bi prvič kupil tukaj bi prišparal.
če imam račun, postavim avto na dvorišče in naj se zrihta, brez mojega beljenja glave kak in kako.