Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V mestu sem ze na enih 3 videl te luči. Lepo...
Samo je pa bad, si ubodes A5, imaš edini take luči na avtu (pa ostali lastniki a5tk), pol pa čez en mesec
začnejo te luči prodajat v vsaki trafiki in montirat na vse mogoče limuzine, ki premorejo teh par cm2 prostora...
Bad...
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo je pa bad, si ubodes A5, imaš edini take luči na avtu (pa ostali lastniki a5tk), pol pa čez en mesec
začnejo te luči prodajat v vsaki trafiki in montirat na vse mogoče limuzine, ki premorejo teh par cm2 prostora...
Bad...
trafiki?
ni jih veliko ki bodo dali 120 ojrotov (cca SLO cena) za en komad
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bad...
trafiki?
ni jih veliko ki bodo dali 120 ojrotov (cca SLO cena) za en komad
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa še vedno se najdejo ljudje, ki naročijo pri proizvajalcu orginalne in plačajo po celega jurja ali več...
Za parabolo so namenjene D2R žarnice, kar pa večini ni jasno in kupujejo kar na blef.Citat:
Me pa moti, ko si folk daje Xenon kite v žaromete s parabolo Nekaterim tak bliska, da ti nič ni jasno...Naj vsaj montirajo pravilno, oz preusmerijo luči v tla...