Audi Q7 navodila

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Danes sem bil v eni od avtohiš in spraševal o možnosti nakupa slovenskih navodil za Audi Q7, ata mi je povedal da navodila dajo samo zraven novega vozila
bonk.gif
halo ane avto za 70.000 eur najbrš ne dobiš brez navodil...
Stvar je sledeča, avto smo uvozili iz tujine in bi pač želel imeti slovenska navodila, ve kdo kje se jih da dobiti?

Hvala vnaprej
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zamenjaj avtohišo! Ja vidiš ker ste ga kupili v tujini imaš pač tuja navodila zraven avta, če bi ga kupili v slo bi pač imeli slovenska!
evil.gif

To je bilo bolj za hec. Vprašaj še v kateri drugi avtohiši ko se boste vozili okrog z njim ni vrag da jih v eni dobite! Če ne kje drugje po moje v ljubljani!

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Skoraj pri vseh avtomobilih so navodila kot sestavni del seznama z rezervnimi deli, ti le pojdi na oddelek za rezervne dele in si naroči nove. Če bo pa šel tja tvoj ata s q7 se malo dobrega naredo da jih je zgubo pa če mu lahko nove zrihtajo, mu bojo pa mogoče celo še zastojn dali nova navodila.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Sej sem rekel da bom tako naredil, ko bomo v ponedeljek škatlo dali na cesto se bom zapeljal v drugo avtohišo in rekel za navodila z izgovorom da so se izgubila.
PS: Pri Mercedesu sploh ni bil problem dobiti navodila, smo jih res izgubili... dali so jih zastonj...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Itak, zakaj bi bili zastonj, saj jih je moral nekdo prevesti in natisniti? Bojo pa je izkašljali šetistih par €vrčkov za navodila glede na nabavno ceno rabljenega bolida

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Seveda da bi jih bil pripravljeni plačati, kot si rekel treba jih je natisniti in to seveda ni zastonj.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Vsaka navodila imajo svojo kataloško števiko ,naroči jih ,plačaj imaš rešen problem.

Malo me spominjaš na modele ,ki si kupijo takšne avtomobile potem pa zbirajo denar za becin.,pa pomožnosti živojo pri mamicah.....

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Pejt v eno mal bolj oddaljeno avtohišo, in se pripelji z Q7-ko. Delaj se zanimivega za njihovo servisno ponudbo in se naroči na "servis". Zraven ga pa pobaraj če ima mogoče kakšne servisno knjižico z navodili, ker si svojo nekam založil in da jo vrneš ko pripelješ avto na servis.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Vsaka navodila imajo svojo kataloško števiko ,naroči jih ,plačaj imaš rešen problem.

Malo me spominjaš na modele ,ki si kupijo takšne avtomobile potem pa zbirajo denar za becin.,pa pomožnosti živojo pri mamicah.....

Lj kaj tebe boli kaj imam in kaj nimam, vem da ne boš spal še 3 dni ker bo nekdo imel boljši avto kot ti.
Kot 1. avto bo kupil moj oče zase, če bi podrobno bral bi to že dojel, kot 2. bi ti pa lahko naštel s čim se ukvarjamo da bomo lahko natankali tak avto.... Lahko da ti je kdaj že uspelo kakšnega mulčka takole zjebati ampak tokrat si se zajebal....

PS: na forumu sem vprašal samo zato ker se včasih najde kak "serviser" ki lahko to uredi brez večjih težav, ne pa da bi prišli do razprave v stilu "ima se može se"....

PS: Živim pa res z mamico odkar sta se starša ločila..... si vesel zdaj?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Kaj si ti polpismen? V prvem postu je napisal, da je želel kupiti navodila!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dobre avte vozite. mercedes, q7 pa to.

zdej pa še vprašanje osebno splošne anrave?

opažam, da se 'premožni' ali pa tisti, ki bi lahko našteli kaj vse delajo oz se ukvarjajo, da nekaj imajo, so velikokrat ločeni.

je kriva zahtevnost dela, pomankanje časa ali stres?

drgač pa zapelte se na servis, pa rečte, da rabite navodiula, ker ste jih stran vrgli ponesreč, pa fotr nej te ta čas grdo gleda in da bi jih rbaili, ker glih za vsak knof pa ne bi klicarili kaj pomeni. bodo takoj prinesli nova.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dobre avte vozite. mercedes, q7 pa to.

zdej pa še vprašanje osebno splošne anrave?

opažam, da se 'premožni' ali pa tisti, ki bi lahko našteli kaj vse delajo oz se ukvarjajo, da nekaj imajo, so velikokrat ločeni.

je kriva zahtevnost dela, pomankanje časa ali stres?

drgač pa zapelte se na servis, pa rečte, da rabite navodiula, ker ste jih stran vrgli ponesreč, pa fotr nej te ta čas grdo gleda in da bi jih rbaili, ker glih za vsak knof pa ne bi klicarili kaj pomeni. bodo takoj prinesli nova.

Ker vem da si oseba ki v vsaki temi, če je le možno išče težave te bom tokrat zajebal:) in ti čisto lepo odgovoril
smile-1.gif

Sicer se te čisto nič ne tiče pa ok... Ja res je kot nek modni trend so postale te ločitve... žal... najebejo otroci...
Na vprašanje kaj je krivo bi ti pa zelo težko odgovoril.... mogoče pomankanje časa in posledično tudi stres... najbolj vejo te liki v ločitvi pa še oni ne čisto točno najbrš... pa prosim nazaj na temo da mi ne zamenjajo rubrike...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Lj kaj tebe boli kaj imam in kaj nimam, vem da ne boš spal še 3 dni ker bo nekdo imel boljši avto kot ti.
Kot 1. avto bo kupil moj oče zase, če bi podrobno bral bi to že dojel, kot 2. bi ti pa lahko naštel s čim se ukvarjamo da bomo lahko natankali tak avto.... Lahko da ti je kdaj že uspelo kakšnega mulčka takole zjebati ampak tokrat si se zajebal....

PS: na forumu sem vprašal samo zato ker se včasih najde kak "serviser" ki lahko to uredi brez večjih težav, ne pa da bi prišli do razprave v stilu "ima se može se"....

PS: Živim pa res z mamico odkar sta se starša ločila..... si vesel zdaj?

Pač, sprijazni se, večina uporabnikov tukaj je mnenja, da so lastniki Q7 ipd. kratkokurčneži, ki z lizingom živijo ob vodi in prepečencu.
cool-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Poklici direkt na uvoznika in ne bo najmanjsih tezav.
Meni so jih tako na Citroenu kot Peugeotu zrihtali obakrat brez tezav in se brezplacno (sicer je bila cena cca. 20 EUR). Prvi je bil domac, drugi uvozen, hoteli so VIN stevilko, pa se opravicevali so se, da morda ne bodo 100%, ker je tisti avto prisel v Slovenijo sele z naslednjim modelnim letom. Tako da, pohvala obojim.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
ksz:

Tudi sam sem enkrat skakal po VW zastopnikih (tudi generalnemu) da bi dobil slovenska navodila za uporabo in servisno knjigo. Žal brez uspeha. Se jih dobi samo v kompletu z avtom, če jih izgubiš pa
uf-1.gif

lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Popolnoma se strinjam z Mihatom88, tut jaz se večkrat obrnem na forum in ponavadi dokaj hitro rešim problem! Večinokrat dobim kar pm in ravno zato je forum
zmaga.gif
! Probal je in tak je tudi prav! Za razna druga mnenja pa je potrebno skočit malo nižje (beri čvek in spam kotiček)!

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
hehe uporabljati ni problem, samo te mašine imajo triljon opozoril in gumbov, dobro sej načeloma se za vsakega ve kaj naj bi bil ampak sem 100% da bomo slej ko prej najdl nekaj za kar bi bilo treba pogledati v navodila... potem pa je fino da so v slovenščini, čeprav bi se lahko malo pomatral in tudi nemške razbiral, ampak zakaj če je možno slovenska dobit
smile-1.gif
no bomo še vidli drug teden, ko bom šel v lov za njimi:)....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Kaj samo kritizirate q7 pravi avtomobil in verjemi mi, da kateri ga kupi ima nekaj €€€€ problem ne bo z tankanjem.Večji problem imajo z takanjem tisti, ki vozijo geple.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.