Audi A6 S line=Navigacija

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
POzdrav
Imam eno prošnjo, za kolega rabim karte evrope za Audi A6 S line... Avto je letnik 2006 se mi zdi... Uporablja pa DVD karte....

Zdaj pa me zanima ketere so najnovejše karte za tega Audia in točen naslvo le te, na mail pa bi mi lahko kakšen namig dali kje ji lahko dobim...
Vem pa da je en uporabnik na tem forumu ki ve natanko za vse vgrajene navigacije za avto.. Upam da se bo v tej temi tudi oglasil

I

Izbrisan uporabnik #488

To je tisti uporabnik, za katerega sem ti dal link že na suxu.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Mene rabiš?
smile-1.gif

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
audi mmi high 2008
A so to tele mape Audi (c) MMI Navigation-DVD Version 2008
Pa te države so vključene?? imam prav?
Adorra, Austria , Belgium , Czech Republic , Denmark , Finland , France , Germany , Great Britain , Greece(Athens) , Hungary , Ireland , Italy , Liechtenstein, Luxembourg , Monaco, Netherlands , Norway , Poland , Portugal, San Marino, Slovakia , Slovenia , Spain , Sweden , Switzerland , Vaticancity

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
TOrej je tiso kar sem gori napisal ok? A velikost 2.58Gb je tudi ok?

Prebral sem da je treba dati na DVD+R in pisat z recimo 4-8x hitrostjo.
Zdaj pa me zanima če je treba naredit tudi kakšen updejt softweara....

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
Zdaj pa imam še za drugega Audia A6.... Ni S line, pa spredaj se da DVD noter ne zadaj v prtrljažnku?
A bo delala navigacija...? Al je ona za Audi A4?? Ko sem dal noter je reklo da ne more prebrat zdaj pa nevem če sem DVD preveč hitro pekel al ne podpira?

Hvala za odgovor mamomu

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Poglej so moje tri poste nazaj! Audi A6 = MMI High navigacija; Audi A4 = Navi+ navigacija. DVD-ja sta različna!

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
Poglej še enkrat moj post.... Za navadnega A6? Pa ima spredaj za DVD noter dat a velja isto MMI High?
Ker nima za v kufermau dat noter DVD..... Pa sem vprašal če je mogoče za A4 in vidim da ni?

Torej zgleda mora delat.. Bom še enkrat zapaekl pa videl kaj bo...
Ker sedaj ni hotelo prebrat

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Če boš stvar zaj.., ti bodo mogoče lahko celo v Ingolstadtu pomagali. Ne igraj se z zadevami, če jih ne poznaš.

scmoky

Pripravnik
11. dec 2007
186
10
18
Štajerska metropola
mamomu a imaš kakšen nasvet... Glej zdaj pa imma enega Audi A6 ko ima spredaj za ploščke noter vstavit in ne v kuferamu?
A je tukaj potrebno Navi+?? Pa če je možno da bi camo CD podpiral.. Avto je 2007 letnik

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.