Ati sapphire radeon 9600XT - slika na tv

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
Imam omenjeno grafično. Namestil sem Win 7 (32B), sedaj pa ne znam zagotoviti, da bi bila slika na TV-ju.
Pred tem sem imel Win XP in je delovalo. Kabli so ostali enako povezani, nisem se dotikal.

Danes sem namestil še
Full Catalyst Software Suite (Recommended) - Windows 7 32-bit na tem linku:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

pa ne pomaga.
Grem na Display-Screen resolution.
Pod Display vidim:
1.SyncMaster (Samsung monitor)
2.Display device on: VGA

Če kliknem na Identify se pojavi 1 na monitorju, na TV nič (moder ekran)

Nekje bi moral narediti nekaj takega:
"zaslon lastnosti/nastavitve/dodatno/overlay/theater mode options/ obkljukaj theater mode, full screen video in 4:3 projekcijo klikneš uporabi in zapiraj z v redu!
"

pa ne najdem kje.

Za vsako pomoč se vnaprej zahvaljujem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce je na TV moder ekran (iste barve kot ozadje na monitorju), imas najbrz nastavljeno raztegnjeno namizje. Odstrani kljukico pri "Extend my Windows desktop ..." oz. kakorkoli se to pac imenuje v Win7.

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
ni taka modra barva kot na namizju, pa te zadeve "Extend my Windows desktop ..." sem sprobaval, pa ni bilo odziva/spremembe.

Jaz si mislim, da grafična skozi tv-out ne da pravega signala do televizije (pa so kabli prav povezani, ker na XPjih je delovalo)

Kot sem že napisal sem inš'taliral driver od grafične iz tega linka (saj je to driver, a ne?):

in zdaj imam problem, ker ne najdem, kje lahko za grafično karkoli nastavljam
nekaj v stilu tega:

"zaslon lastnosti/nastavitve/dodatno/overlay/theater mode options/ obkljukaj theater mode, full screen video in 4:3 projekcijo klikneš uporabi in zapiraj z v redu!"

se spomnim, da sem nekak tako naredil pred leti, ko sem imel XP-je in mi je delovalo

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik hawkeye pravi:
ni taka modra barva kot na namizju

Aha.

Citat:
Kot sem že napisal sem inš'taliral driver od grafične iz tega linka (saj je to driver, a ne?):

Mislim, da ne, saj vendar nimas nove graficne. Ze moj X1950 spada med zastarele in zanj novi driverji ne obstajajo.

Nasel sem tudi tole:

Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration

(tole se nanasa na tvojo graficno)

Citat:
se spomnim, da sem nekak tako naredil pred leti, ko sem imel XP-je in mi je delovalo

Bos dal nazaj XP, pa bo spet delovalo, ane ?