Asus EEE ni slike na zunanjem zaslonu

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ko asusa eee priklopim na Samsung Syncmaster 931MP, začne lučka na zaslonu utripat,.(kao da je eee priklopljen, samo da ni signala, to mi ponavadi kaže ko je pc izklopljen.). Na windowsovih in intelovih nastavitvah imam nastavljeno extented desktop. Tudi če dam clone mode, ali pa celo samo zunanji zaslon, se slika ne pojavi. Na eeeju so windowsi xp.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kabl ali prešvoh signal iz eee-ja in ga monitor ne zazna. slednje se je zgodilo na mojem prenosniku (ni eee) in sem čisto nov monitor lahko samo nazaj vrnil v trgovino. monitor je drugje delal, kabel tudi, tut crt-ji na mojem prenosniku, sam un monitor ni delal.
če imaš možnost poizkusi še kak drug monitor gor priklopit.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Samo ugibam: ali imaš povezavo monitor- PC preko DVI kabla, EEE-ja pa preko VGA kabla? Če je tako potem moraš t.im input na monitorju spremeniti iz "digital" na "analog". Tole je samo wild guess, mogoče si pa spregledal.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sem nastavil to. Očitno pa je res, kar je Fusion povedal, ker če priklopim eee na LCD TV, mi sliko normalno kaže. Se da kako prepričati zaslon, da bi pokazal sliko ali pa se da povišati moč signala?