ASUS EEE keybord XP (SLO)

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Na EEEja sem dal XPje pro. Na netu sen našel oskubljene (AnTje14) ki so mi všeč saj ima tudi spremenjen vmesnik(imam tudi orginalne). Imam pa velik problem ker nikakor ne morem določiti slovenske tipkovnice, lahko mu določim od kje sem(SLO) jezik vnosa(SLO) samo pri razporeditvi tipkovnice/IME , imam možnost US in nič drugega. Kateri fajl in kam naj skopiram da bom lahko imel SLO tipkovnico.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Sem tudi sam imel podoben problem. Nemogoče je kar tako dodati jezik. Ostani na US tipkovnici, uporabljaj originalne windowse, ali pa s pomočjo programa nlite oskubi originalne windowse, vendar pusti jezike seveda noter. Tukaj pa je vodič za oskubit windowse: (pazi, da ne boš dal kljukice v languages in keyboards!) KLIK

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na navadnih Windows se lahko dodatne razporeditve tipkovnice instalirajo.

Če drugje ne najdeš (sem pred časom naredil modifikacijo SLO razpored, ki ima tildo na prvi levi tipki, kot US; samo zdaj je nikjer ne najdem) lahko sam z The Microsoft Keyboard Layout Creator narediš layout (kar naloži slovenskega in posnami brez sprememb), posnameš kot instalacijski fajl (*.msi) ki ga instaliraš na eee-ju.

Nazadnje urejeno:

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Hvala, so mi danes pomagali na Slotech in sem dobil inštalacijski(MSI) program in dela odlično.