Arašidi kilska pakunga

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Za Novoletna darila sem si omislil homemade peanut butter z dodatki....kokos vanilija čokolada. No ne vse troje skupaj :p
Vse zapakiram v licni kozarček in voila
cheer.gif

Pa me zanima kje dobim pražene oluščene neslane arašide.
Za probo sem kupil 200g v mercatorju.

Torej kje dobim večje pakunge.
Tudi eBay pride v poštev le če je pošta ugodna.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
v hoferju imaš pol kilske piksne, dvomim, da boš dobil ceneje čez internet.

edit: pozabi, sem spregledal neslane - kaj pa če jih spereš pod vodo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Drugače imajo tud neslane v hoferju ali lidlu (ne vem točno) ampak tud samo 200g pakunge. So pa sigurno cenejši kot v Merkatorju.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Mogoče bi take dobil na kaki tržnici, varianta eko? V BTC Lj vem, da ima v pokritem delu ena štacunca oluščene neslane pistacije, pa arašide mislim da tud - ne vem, je za preverit. Ampak pridejo pa te eko zadeve dražje kot če bi v trgovini kupil ...

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
kaj pa če kupiš slane, jih dobro spereš in čimbolj odcediš? če jih boš miksal, potem ni problem, če so malo mokri..

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ma fak no toliko govorjenja. Do sedaj bi imel že tri kile arašidovega masla doma z myproteina ali pa bulkpowders brez primesi. Potem bi samo dodal stvari po izbiri, še enkrat premešal in to je to.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Nič me ne moti. Kwa smo takoj ogroženi. Hotel sem samo pomagati. Arašidovo maslo sam naredit ni tako preprosto. Pa ne zaradi lupljenja arašidov.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Sem glih gledal :p
Sam kdo bo luščil???
Al obstaja kakak hita metoda
evil.gif
manj alterja - več luščenja
evil.gif

lahko pa luščiš tudi pred računalnikom...

Mercator

Zelenc'
5. maj 2011
10
0
1
Slovenija
Obišči stran
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Za Novoletna darila sem si omislil homemade peanut butter z dodatki....kokos vanilija čokolada. No ne vse troje skupaj :p
Vse zapakiram v licni kozarček in voila
cheer.gif

Pa me zanima kje dobim pražene oluščene neslane arašide.
Za probo sem kupil 200g v mercatorju.

Torej kje dobim večje pakunge.
Tudi eBay pride v poštev le če je pošta ugodna.

Spoštovana halo,

Žal večjih pakiranj neslanih arašidov nimamo. 200 g je največje pakiranje. Tudi arašidi v veleprodaji (za gostince) so soljeni, tako da najbrž ne pridejo v poštev.

Lep pozdrav,

Spletno uredništvo Mercator

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Včeraj sem 2 x 0,5 kilsko pakungo nepraženih oluščenih surovih arašidov kupil v trgovini Kitajski vrt v Šentvidu. Tvoj post me je spodbudil da sem še sam naredil arašidovo maslo. Je kar uspelo. Cena 0,5kg je mislim da 3.4€. Toliko stane mislim da 150 gr kupljenega a. masla.