Aplikacija za porabo goriva in stroške vozila

jurski

Zelenc'
14. feb 2012
15
0
1
Do zdaj sem za monitoring porabe in stroškov vozila uporabljal Petrol aplikacijo, ki pa se že nekaj časa ne uspe povezati s portalom poraba.com. Se mi zdi, da je Petrol opustil posodabljanje aplikacije.

Torej kakšne so alternative oziroma katero aplikacijo priporočate?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Android Drivvo.
Omogoča spremljanje več vozil, vnos stroškov registracije, servisov, opozarja na servise itd....

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
A kdo ve zakaj petrolova splikacija v kombinaciji poraba.com ne deluje...nikakor se ne morem prijaviti...čepra se na webu lahko...
DK

gr69

Guru
15. dec 2009
11.573
2.619
113
še v SLO - ampak komaj
Ker je Petrol ukinil podporo!?
rolleyes-1.gif

Jaz sem zadnji dve leti "prenesel" na Spritmonitor - do 3.1.2017 z izvozom iz poraba.com, ostalo pa na roke iz Petrol app-a.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Da se ne boš razpoču.....

Dej mi povej, no. Koji če ti [cenzura] aplikacija za nadzor porabe? A ste obsedeni preveč? A si na žurki to cel večer kažete in diskutirate?

Al pol samomor pade, k je poraba nseldn mesec višja za 0.05 litra?
rolleyes-1.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Če ne rabiš pač ne rabiš ....ne rabiš drisko peljat in si bučo razbijat še za druge za kaj kdo uporablja aplikacije

gr69

Guru
15. dec 2009
11.573
2.619
113
še v SLO - ampak komaj
Se strinjam, da je privat skoraj nesmiselno* - jaz pač imam "tik", da spremljam porabo (pa niti ne plačujem sam za gorivo). Mi je verjetno ostalo, ker sem po službeni dolžnosti za malo večji vozni park moral "spremljalti" / "voditi" / in kar pač še gre zraven.

Eni pač bloge pišejo, drugi na kakem forumu z z-ji in s s-ji serjejo, ta tretji pa pač porabo kuckajo - vsak je pač po svoje malo čuden.
grin1.gif

*Če pa nekdo vodi evidenco stroškov, je to pač najlažje preko namenske aplikacije.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz

Zakaj bi sploh mogu spremlat porabo preko aplikacije?
bonk.gif

Mogoce zato, da na podlagi tega vidis, ce je kaj narobe z avtom? Ali zato, da imas pregled nad stroski... in konec koncev tudi zaradi zgodovine avtomobila, ko ga prodajas ...

Sicer pa zakaj bi mogu kdo odgovarjat v neki temi, ki ga ne zanima
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
Citat:
Da se ne boš razpoču.....

Dej mi povej, no. Koji če ti [cenzura] aplikacija za nadzor porabe? A ste obsedeni preveč? A si na žurki to cel večer kažete in diskutirate?

Al pol samomor pade, k je poraba nseldn mesec višja za 0.05 litra?
rolleyes-1.gif

a je treba kaj spreminjati potem? Moraš med inštalacijo kaj obkljukati v smislu: dovolim, da če ne bom potem ne vem kaj, naj se avto vžge. Sej zadeva ne zahteva nobene akcije potem. zguba časa in hobi sta praktično sopomenki, odvisno od gledalca.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:

drugi na kakem forumu z z-ji in s s-ji serjejo
grin1.gif

10.gif

Pa ajde, da bi to delu da je statistično gledano več možnosti za tistega, ki kupuje avto pa gre na spritmonitor.de pogledat....da pa vsakič, ko tankajo potem vnašajo podatke pa doma tabele delajo...
rolleyes-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Števc na nulo, tankat, porabljeni litri, kilometri, izračun....

Razen če ne znaš računat, no....ali pa bi delal meritve celo leto. Ali pa šel na servis pogledat če je kaj narobe.

Pregled nad stroški, za take ki uporabljajo APP za porabo: karta za javni prevoz, nardiš kopijo pa si jo v skretu daš na steno. Boš vsak dan na tekočem. Ali pa trdnem, odvisno...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Števc na nulo, tankat, porabljeni litri, kilometri, izračun....

Razen če ne znaš računat, no....ali pa bi delal meritve celo leto. Ali pa šel na servis pogledat če je kaj narobe.

Pregled nad stroški, za take ki uporabljajo APP za porabo: karta za javni prevoz, nardiš kopijo pa si jo v skretu daš na steno. Boš vsak dan na tekočem. Ali pa trdnem, odvisno...

Ali te kdo sili, da to pocnes? Nevem zakaj te tako moti, ce drugi to delajo... seveda lahko vprasas, zakaj tako... ni pa treba vsiljevat svoj nacin izracuna ... Tako kot nekdo gre po sihtu v sosednji bife na pivo... tako nekdo drug pac belezi izdatke... Nekdo tretji se pa praska po jajcih...
grims-1.gif