Anroid Nougat ne pobriše mailov

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sledeča težava, na Galaxyju S7, Nougatu imam v gmail aplikacijo uvoženih več gmail računov in eden yahoo account. Problem je sledeč, na telefonu mi NIKAKOR ne gre izbrisat 2 mailov in februarja in marca. Kakor hitro jih v gmail aplikaciji pobrišem in zopet sinhroniziram sta takoj nazaj v inboxu, sicer ne kot novo prispela (bold) temveč že kot prebrana... fora pa je v tem da ko grem na yahoo.com teh mailov več nimam, niti v inboxu, niti med poslanimi niti v arhivu
confused-1.gif
Kakšna ideja kako se jih znebiti iz gmail aplikacije na Androidu? Lp

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Nabavi si iOS tu ni takih problemov....
evil.gif

to je malo iz teme ampak nekoč se ni dalo na enostaven način zbrisati niti aplikacij. Primeš ikono neseš v koš in glej ga aplikacija je še vedno tam kjer je bila ponoviš 100 x in še vedno isto 200 x še isto. In potem me nekdo prepričuje da je Android zakon....... za živčni zlom.

Pri iOS primeš ikono daš ukaz delete in aplikacije ni več adijo gotovo v sekundi. Če maila nočeš ga enostavno zbrišeš in ga ni nikjer več..... In ja Android je boljši veliko boljši najboljš

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Heh, evo, enostavno sem pobrisal yahoo account ter ga znova dodal in eto, teh dveh mailov več ni... me pa zanima zakaj se to zgodi, sicer pa skoraj ni pomembno ker je vse skupaj max. 3min dela... Ja, bom kupil iPhona ko se amerikanci spomnijo naredit uporabno notifikacijsko lučko za neodgovorjene maile, klice, sms-e... mater pa v 21 stoletju živimo... razen če je to poslovna odločitev da ti uturijo če iWatch ki je verjetno nonstop povezan z ajfončkom in ti sporoča notifikacije?
hysterical-1.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Nabavi si iOS tu ni takih problemov....
evil.gif

to je malo iz teme ampak nekoč se ni dalo na enostaven način zbrisati niti aplikacij. Primeš ikono neseš v koš in glej ga aplikacija je še vedno tam kjer je bila ponoviš 100 x in še vedno isto 200 x še isto. In potem me nekdo prepričuje da je Android zakon....... za živčni zlom.

Pri iOS primeš ikono daš ukaz delete in aplikacije ni več adijo gotovo v sekundi. Če maila nočeš ga enostavno zbrišeš in ga ni nikjer več..... In ja Android je boljši veliko boljši najboljš
Ti si pa že malce tečen s tem tvojim iLoverjenjem klik

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Že ampak mislim da je gmail najboljše podprt in v android "not" integriran?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Samo osebna preferenca
wink-1.gif
Gmaila že leta nisem prevereil, ker sem že od začetka na Aqua mailu. Ko sem prešaltal na njega me je prepričala njegova fleksibilnost in prilagodljivost napram takratnemu Gmailu.

Drugače pa verjamem, da sta oba super, pa še nekaj drugih mail appov povrh. Na vseh lahko pošiljaš in bereš pošto
smile-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Izgleda da se konsistenca v bazi mailov nekaj sesuje, ampak ni funkcije da bi to popravil (kak consistency check and repair). Sem imel tudi jaz nekaj takega - samo da je bilo pri meni stalno nekaj v Outbox-u, pa ni bilo ničesar. Ponavadi brisanje in dodajanje istega accounta pomaga.