anonimnost FB profila ni več

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
V nastavitvah spremeniš jezik v angleščino (US)....v brskalnik odtipkaš poljubno osebo katera ni tvoj prijatelj naprimer...enter...še enkrat klikneš na izbran profil in se ti izpišejo dodatne možnosti brskanja
bonk.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Pač tko...ker si nastavljaš kdo lahko vidi tvoje objave....al samo prijatelji...ali jih lahko vidijo tudi prijatellji od prijateljev...pač si kao omejiš teren vidnosti objave.

Resnica je pa taka da lahko vsak tvoje objave...evo...prst v rit z nastavitvami.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Meni pa ni čisto jasno o čem govoriš? Dej printscreen tega, kar misliš, da ne bi smel videti

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Če prav razumem rumene časnike, se lahko vidi slike, kjer si sliko označil in ljubljana/ptuj/madrid...

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Lahk vidiš slike kjer je določena oseba komentirala, lajkala, katere je objavila......vendar naj bi to videli samo izbranci vendar temu ni tako...

Probano
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No, ni tako katastrofalno in senzionalistično kot želijo to prikazati mediji in ti. Vidi se par slik več kot prej.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Lahk vidiš slike kjer je določena oseba komentirala, lajkala, katere je objavila......vendar naj bi to videli samo izbranci vendar temu ni tako...

Probano
evil.gif

Če komentira public sliko, je to vidno. Če komentira sliko, ki ti drugače ni vidna, ne vidiš. Če je drugače, mi daj pokaži primer privatne zadeve, ki ti drugače ni vidna, pa jo sedaj vidiš?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Razširiš območje brskanja...naprimer sliko in dobiš komentatorje...greš na komentatorja in imaš nove slike....na teh slikah imaš spet komentatorje in oni imajo spet slike kjer je napopan profil prve osebe katere si čekiral katera je vztrajno zanikala povezavo z določeno osebo....ampak na sliki sta objeta
grims-1.gif

Vsak od teh pa ima objave namenjene samo svojim prijateljem...

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kiri mediji? Link?

Sicer pa sem mislil, da je FB že zdavnaj izumru, sam zgleda zdej ratuje popularen med starejšo populacijo....

Tukaj imaš takoj enega
smile-1.gif
klik

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

Sicer pa sem mislil, da je FB že zdavnaj izumru, sam zgleda zdej ratuje popularen med starejšo populacijo....

Fb profil imajo itak vsa podjetja za zastonj reklamo....vse politične stranke...ma vsi ga imajo...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:

Tole si 100% siguren? Ker jaz na ta način najdem samo slike, itd, ki so tudi drugače javno dostopne.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:

Tole si 100% siguren? Ker jaz na ta način najdem samo slike, itd, ki so tudi drugače javno dostopne.

Primer...prva oseba ima vse zablokiran in ima samo eno slikco prikazano kjer imaš izhodišče za naprej....itd itd itd...prideš do osebe katera je spet nekaj lajkala...in si tam
evil.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kaj to ns zanima, če si se ti leta 2014 nauču pečt CDje.

Tri naprimer je tuk zanimal da so mi na zasebno pisal če jim pomagam...in so zdaj vsi veseli.

Brezveze se zapikaš
10.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:

Primer...prva oseba ima vse zablokiran in ima samo eno slikco prikazano kjer imaš izhodišče za naprej....itd itd itd...prideš do osebe katera je spet nekaj lajkala...in si tam
evil.gif

Ja, ampak vse to je javno, če te prav razumem, ti samo slediš sledi, kjer je nekdo zaje** in javno objavil nekaj. Če bi vsi imeli dejansko objave samo za prijatelje, ti ne bi našel ničesar.

Podobne teme