Anketa

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Pozdrav!
Pri sociologiji pišem maturitetno nalogo z naslovom »Vpliv medijev na človekov odnos do »nevarnih« pasem psov« in sem morala na to temo pripraviti tudi anketo.
Na vas se obračam s prošnjo, da to anketo izpolnite (če mi jo seveda uspe pripeti
d055.gif
), rešitve pa mi pošljete na vpliv.m@gmail.com.
Hvala vsem!

lp

p.s.: link do ankete: http://www.misterpoll.com/polls/334739

Priponke

• 300134-Anketa...2.doc
    335,5 KB · Ogledi: 216
Nazadnje urejeno:

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Joj ful ti hvala.
Pa oprosti da eni nismo vsevedni.....
rolleyes-1.gif

(se pa še vedno priporočam za izpolnjene ankete. Ko mi pa uspe usposobiti tisto kar je predlagal ynos, pa prilepim link)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Komentar in predlog:

Ne sme biti v treh delih. :p

BTW: sem dal čez kakih 30 diplomskih in magisterskih del, pa še na šihtu se ukvarjam s sureymonkeyem.
smile-1.gif

Komplet anketo obvezno v enem kosu. Najbolje, da se zaklene tema, urediš v miru anketo in pošlješ.

Sicer pa če anketa ni dokončna, bi jaz kar nekaj vprašanj spremenil, dodelal, ipd... Če te zanima, sporoči.

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Tule ne gre v enem delu napisat......oz. jaz ne znam....
Kam drugam dat, da bo v enem kosu pa tud ne vem.
Sicer anketa je dokončna, ampak vseeno povej kaj bi spremenil....me zanima
smile-1.gif

p.s.: ne, nisem blont
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Za prvič, ti je super uspelo.
smile-1.gif

Se da v enem kosu.

1. create survey

2. poimenuješ anketo

3. prideš na prvo stran in napišeš naslov ankete in čemu je namenjena...blabla..hvala za čas...

4. klikneš "add page after" in ti doda naslednjo stran ankete...., tam spet "add question here"...dodaš vprašanje

5. na posamezno stran daš tista vprašanja, ki so nekako tematsko povezana..., potem dodaš naslednjo stran in dodaš spet vprašanja. Pogosto je tudi, da je po eno vprašanje na eni strani...anketiranec tako ne zgreši vprašanja.

spremembe:

4. Koliko psov imate oziroma ste že imeli?
Koliko psov imate oziroma ste že imeli? Enega
Dva
Tri ali več

--> Manjka izbor nobenega.

5. Imate raje manjše, srednje ali večje pasme psov?

Lahko bi za vsako velikost dala lestvico od 1 do 5... 1 - zelo se ne strinjam, 2 - se ne strinjam, 3 - niti niti,, 4 - se strinjam, 5 - zelo se strinjam -
naslov vprašanja pa Rad imam:
- manjše
-srednje
-večje

6. Zakaj?

Napiši kaj zakaj. "Pri prejšnjem vprašanju ste ogdovorili, da ....nam lahko napišete zakaj..."

7. V kateri izmed naštetih pasem psov se vam zdi, da je največ posameznikov, ki so napadli človeka?
Nerazumno vprašanje - posameznikov, ki so napadli človeka?
smile-1.gif

Pa ne more biti multiple choice question, če sprašuješ za "največ" nekaj... Potem ali samo en možen odgovor, ali pa kaj v stilu:

Kako verjetno se vam zdi, da bi napisana pasma napadla človeka:
- pasma 1
- pasma 2
----

in za vsako pasmo:

1- zelo neverjetno; 2-neverjetno, 3 - niti niti, 4 - verjetno, 5 - zelo verjetno....

Other (please specify) - po slovensko

8. Zakaj tako menite?

- napiši kaj zakaj tako menite.... bolj natančno in podrobno vprašanje. Zakaj menite da bi...blabla...

10. Zaupate psom?
Zaupate psom?
Sploh ne
Samo domačemu
Ne vsem, je odvisno od izgleda psa

"Ali zaupate psom?" + Nekaj me moti pri tem vprašanju...ne vem še kaj...

Nagovarrjaš tako ženske kot moške.... ustrezno spremeni, kjer je ptrebno "sem zasledil --> sem zasledil/a"

....itd... 2. in 3. del jutri. Moram spat.

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Heh, hvala za popravke....čakam še na preostanek
grin1.gif

Mam pa problem, da jaz resnično ne znam vseh vprašanj spravit v eno anketo. Ko jih napišem 10, ne gre naprej. ->
"This survey contains ten active questions which is the maximum for a basic account. Please upgrade to a professional account to remove this limitation."
rolleyes-1.gif
Sem pa delala tako, da sem dala skoraj vsako vprašanje na svojo stran.
Ahja........

p.s.: Kibibi hvala, pa vse najboljše
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Ravno čekiram mejl, pa ugotavljam, da Kibibi od tebe nisem nič dobila.
confused-1.gif

Hvala Pubec (oziroma novaa, pardon
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem ti še enkrat poslala, sem ugotovila, da sem pri kopiranju maila imela na koncu piko preveč. Se opravičujem. Upam, da zdaj dobiš.
zmaga.gif