Anketa - stališča do nedovoljenih drog

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Pozdrav!

Sva študentki 4. letnika Fakultete za socialno delo. Pri predmetu Raziskovalni seminar sva se odločili izvesti raziskavo z naslovom Stališča anketirancev do nedovoljenih drog, zato bi vas prosili bi za par minut vašega časa, saj potrebujeva čim več izpolnjenih anket. Odgovori, ki jih boste podali, bodo ostali popolnoma anonimni in bodo uporabljeni zgolj za namen najine raziskave.

Hvala za vaše sodelovanje,

Tina in Sandra

link do ankete: http://www.1ka.si/a/13090

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
pozdrav.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Vsakemu, kdor se hoče fiksati, treba ponuditi čim ceneje, jih nekam zapreti in naj se zafiksajo do konca, nič zdravljenja na moje stroške, razen tistim parim, kateri res hočejo odnehati, se pravi tistim kateri niso slabiči!

Sem pa rešil anketo!

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
trapasta anketa, ki v mnogoh vprašanjih ne loči med travo in heroinom. pa med šoferjem avtobusa in FR

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sem rešil anketo.
Mi pa bolj deluje da sta učenki sedmega razreda kot pa študentki četrtega letnika fakultete.
frown-1.gif

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Hvala vsem, ki ste anketo izpolnili!

synthman, res je, lahko bi vsako vprašanje postavile tako, da bi odgovarjali za vsako drogo posebej. Ampak za to konkretno raziskavico se nama to ni splačalo, pa verjetno bi veliko ljudi na sredini ankete obupalo zaradi dolžine le-te. Če se bova pa slučajno odločili iz te oz. podobne teme narediti diplomsko nalogo, pa verjemi, da bova vse skupaj veliko bolj razčlenili
smile-1.gif

gretzky in Mare77, mi lahko prosim razložita zakaj sta takšnega mnenja? Z veseljem namreč sprejmem konstruktivne kritike
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik _lily_ pravi:

synthman, res je, lahko bi vsako vprašanje postavile tako, da bi odgovarjali za vsako drogo posebej. Ampak za to konkretno raziskavico se nama to ni splačalo, pa verjetno bi veliko ljudi na sredini ankete obupalo zaradi dolžine le-te. Če se bova pa slučajno odločili iz te oz. podobne teme narediti diplomsko nalogo, pa verjemi, da bova vse skupaj veliko bolj razčlenili
smile-1.gif
Npr kako odgovorit na vprašanje, kaj storiti če zalotiš delavca pri uživanju drog. Če je FR in koplje jarke pa ga zalotiš da uživa speed, je to za delodajalca lahko samo pozitivno, to bo hitro delal. Če pa je šofer avtobusa je pa stvar popolnoma drugačna.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem jima ravno zato pod "Drugo" vedno dopisal še kak stavek. Ker je preveč enoznačno določeno in se težko odgovarja.

disc

Guru
4. feb 2011
2.462
586
113
Tudi rešil anketo. Se pa strinjam, da so vprašanja precej ozkogledno postavljena
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik _lily_ pravi:

smile-1.gif
Npr kako odgovorit na vprašanje, kaj storiti če zalotiš delavca pri uživanju drog. Če je FR in koplje jarke pa ga zalotiš da uživa speed, je to za delodajalca lahko samo pozitivno, to bo hitro delal. Če pa je šofer avtobusa je pa stvar popolnoma drugačna.

ja... najboljš, da se začne delavce še drogirati, da bojo več naredili. Tist radnik bo naslednji dan na bolniški, in to ni ravno dobro za delodajalca, a ne?

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Posledice so neprimerljive. Pa sposobnost delat po cigaretu ali pa zapohan je tudi različna...

Rešila drugač.

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Res hvala vsem, ki ste izpolnili anketo. Iz tega foruma vas je bilo največ
smile-1.gif

S sošolko sva zbrali dovolj odgovorov, zato sva anketo zaprli.

Če vas bo zanimalo, bom objavila rezultate, ko jih spraviva skupaj.