Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Karkoli, samo garmina ne.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Pa ravno Garmin je edini, ki je kolikor toliko uporaben v Sloveniji...
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
WORD
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
WORD
Še dva prodajalca garminov?
Vama dam naslov in če me najdeta z garminom, vama častim pijačo. Ampak ne goljufat s TomTomom.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Še dva prodajalca garminov?
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Za spodobno uporabo v Sloveniji itak ni druge. Garmin in Adria Route. Vse drugo je za geeke in več ali manj škoda denarja.
Ogo
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
@zgaga: A če se kdo ne strinja s tvojo "sveto resnico", je pa nor, al kaj? Višek kulture.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Yes
@zgaga: A če se kdo ne strinja s tvojo "sveto resnico", je pa nor, al kaj? Višek kulture.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Nate sem repliciral samo eno besedo in šmeškotom. Ostalo je za zgago.
Za moje potrebe bi bil nakup namenske naprave za navigacijo stran vržen denar. V vsakdanjem življenju, v službi in privat, uporabljam dlančnik. Hvala bogu, so vanj vgradili še GSM, tako da mi ni potrebno nosit s sabo dveh ceglov. Če pa imam možnost vanj naložiti še navihacijo, je pa sploh super. All in one. V pisarni si nastavim ruto, v avtu povežem GPS sprejemnik in že se peljem proti cilju. Profitiral sem dva cegla, da ne govorim o ojrih.Pa še nekaj se mi zdi pomembno: imam možnost izbire . To možnost imajo tudi nekatere druge namenske navigacijske naprave. Če bi slučajno zase kupoval namensko navigacijsko napravo, bi to morala vsekakor biti naprava, ki bazira na PDA. Do konca leta naj bi bila s strani Slo pokrita 100% in če nimaš možnosti izbire, se boš pač še naprej vozil po kolovozih in iskal hišne številke po tablicah na hišah.
Način, kako garmin trži svoje naprave je pa spet poglavje zase. Živimo v Sloveniji v napravi pa dobiš karto WE. Če hočeš še Slovenijo moraš odkartat še dodatnih 100 ojrov. Iz koga se to norca delajo?